IS: Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki rajussa tappelussa: "Otin miestä päästä kiinni"

04.04.2017 07:30 - Senni Loikala

Humaltunut juhlija tuli haastamaan riitaa televisiosta tutulle Aki Palsanmäelle Espanjassa, kerrotaan Ilta-Sanomissa.

Suomen Huutokauppakeisari -ohjelman päähahmo Aki Palsanmäki, 47, joutui keskelle baaritappelua viime lauantaina Fuengirolassa, Espanjassa. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat.

Lehden mukaan Palsanmäki oli viettämässä iltaa Heli-vaimonsa ja parin yhteisten ystävien kanssa, kun humaltunut suomalaismies tuli haastamaan riitaa Palsanmäelle.

- En kerinyt sisälle menemään ravintolaan, kun humalainen suomalaismies tuli aukomaan minulle päin naamaa, että olin pilannut hänen saunailtansa, Palsanmäki kertoo.

Palsanmäki sanoo jääneensä epätietoiseksi miehen motiiveista ja yrittäneensä rauhoitella häntä, mutta mies yritti käydä Palsanmäen kimppuun - ja tällöin väliin tuli Palsanmäen ystävä. Lopulta humaltunut riidanhaastaja löi Palsanmäen ystävää.

- Kaverini oli vähän aikaa ”sokeutuneena” ja pyöritteli päätään. Sitten kaverini veti jalat tältä mieheltä alta, mies kaatui maahan ja tilanne loppui siihen.

Riita kuitenkin jatkui sisällä baarissa. Pian humaltunut riidanhaastaja ja Palsanmäen ystävä olivat toistensa rinnuksissa kiinni, jolloin Palsanmäki itse puuttui tappeluun.

- Otin miestä päästä kiinni, puristin ja työnsin hänet pois tilanteesta. Sanoin, että nyt loppui tämä riitely ja tappelu, että nyt menette molemmat omiin suuntiin siitä, Palsanmäki kertaa illan tapahtumia.

Lue myös: Oudoin asia, jota on tarjottu Huutokauppakeisarille myyntiin: "Miettisin loppuelämän, millaiseen kotiin päätyi"

Lue myös: Huutokauppakeisari monitoimimies Markusta: "Hirvaskankaan MacGyver"

Lue myös: Aki ja Heli Palsanmäki avioliitostaan: "Vietämme yhdessä 24 tuntia vuorokaudesta emmekä juurikaan riitele"

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat