Kuva: AOP

Iholla-tähti paljastaa: Kuvaamisesta saa pitää vapaapäiviä

04.04.2017 21:15 - Erica Alaluusua

Laura Friman tajusi kysyä läheistensä mielipidettä vasta jälkikäteen, kun oli jo ensimmäisen kerran suostunut mukaan ohjelmaan.

Iholla-ohjelma on dokumentaarinen televisiosarja, jossa suomalaiset henkilöt kuvaavat omaa elämäänsä. Ohjelmassa näytetään ainoastaan henkilöiden itse kuvaamaansa materiaalia.

Kevään 2017 kausi käsittelee julkisuudesta tuttuja kasvoja, joista yksi on kirjailijana sekä toimittajana työskentelevä Laura Friman, 36. Haastattelussa Friman kertoo, että innostui välittömästi saatuaan kutsun ohjelmaan.

- Saadessani kutsun tuotannolta, kiljuin puhelimeen myöntävää vastausta. Vasta sitten tajusin, että minun täytyy ehkä kysyä myös läheisteni mielipidettä.

Myöntävä vastaus kuitenkin saatiin, ja Friman lähti mukaan. Hän kertoo, että vain hyvin harvoina päivinä osallistuminen on kaduttanut.

- Yksittäisinä päivinä, kun on ollut hirvittävä univelka ja kamera tuijottaa, olen miettinyt, etten jaksaisi millään kuvata. Onneksi tuotannosta on kuitenkin sanottu, että vapaapäiviä kuvaamisesta saa pitää. Pari ohikiitävää sekuntia on ainoastaan kaduttanut.

Frimanista ohjelman tekemisessä on palkitsevinta mahdollisuus taltioida pala elämäänsä muistoksi.

- Olen saanut kuvata, kun aloitin uudessa työssäni ja ostin uuden asunnon. On arvokas lahja saada kuvata tämä osa-alue elämästä, ja ammattilainen vielä koostaa siitä tarinoita itseni ja muiden nähtäväksi.

Friman veikkaa, että edessä on yllätyksiä katsojille.

- Ei ole tulossa videota, jossa totean saaneeni positiivisen raskaustestin. Kyllä arkielämänkin käänteet ovat yllättäviä, sekä tunteet, joita itse kokee. Tarkemmin en osaa sanoa, mutta kyllä siellä on varmasti yllätyksiä sekä itselle että katsojalle.

Iholla AVA:lla maanantaista perjantaihin kello 22 alkaen.

Lue myös: Ihmisten ennakkoluulot harmittavat Sini Sabotagea: "Millaisena k*sipäänä ihmiset pitävät minua?"

Kilpailut

Uusimmat