Kuva: Mikko Räsänen

Jannika B lahjoitti iPadin syöpäsairaille lapsille - jotkut vetivät herneen nenään

07.04.2017 09:15 - Senni Loikala

Suomalaislaulaja kertoo sosiaalisessa mediassa, että osa ihmisistä suhtautui negatiivisesti hänen lahjoitukseensa ja haasteeseensa.

Jannika B, oikealta nimeltään Jannika Wirtanen, 32, lahjoitti keskiviikkona Helsingin Meilahden sairaalan lasten syöpäosastolle iPad-laitteen sen jälkeen, kun tieto laitteiden varastamisesta nousi otsikoihin ympäri Suomea.

Artisti kertoi lahjoituksestaan Instagramissa ja haastoi myös muut pistämään hyvän kiertämään ja tekemään toisensa iloiseksi. Jannika B:n lahjoituksesta uutisoitiin myös useissa suomalaismedioissa.

Nyt Jannika B kertoo sosiaalisessa mediassa, että suurin osa ihmisistä suhtautui positiivisesti hänen tekemäänsä lahjoitukseen.

Julkisuus ei aina ole helppoa. Positiivista siinä on se, että näkyvyyttä hyödyntämällä voi ainakin yrittää vaikuttaa. Olen iloinen, että suurin osa ihmisistä on ottanut eilisen haasteeni positiivisena asiana ja kysyneet, kuinka tabletteja ja iPadeja voisi lahjoittaa.

Artisti tarkentaa, ettei hänen tarkoituksenaan kuitenkaan ollut kannustaa yksin lahjoittamaan iPadeja sairaalalle, vaan tekemään ylipäänsä hyviä tekoja.

Jokainen hyvä teko on arvokas, on se sitten kymmenen iPadin lahjoitus, juttuhetki naapurin lesken kanssa tai kukkapuska ystävälle. Tässä maailmassa tarvitaan paljon hyvää, jotta se voisi kiertää ja kasvaa.

Jannika B paljastaa myös, etteivät kaikki ottaneet hyvällä hänen lahjoitustaan ja haastettaan. Artisti haastaa myös heidät tekemään hyvää.

Nyt haastankin teidät - varsinkin kaikki lahjoitukseeni ja haasteeseeni negatiivisesti suhtautuneet - tänäänkin tekemään pienen kauniin eleen. Hyvän tekeminen tuo hyvän mielen kaikille osapuolille ja se on aika jees. Kokeilkaa vaikka!

Katso Jannika B:n julkaisema päivitys alta.

Jos Instagram-upotus ei näy, pääset katsomaan päivityksen tästä.

Alta näet aiemman Jannika B:n päivityksen, jossa hän kertoi iPad-lahjoituksestaan Meilahden sairaalalle.

Jos Instagram-upotus ei näy, pääset katsomaan päivityksen tästä.

Lue myös: Yksinäisyydestä laulava Jannika B: "Silloin olin todella yksin ajatusteni ja pelkojeni kanssa"

Lue myös: Pienen tytön äiti Jannika B: Kahden muusikon perheessä lastenhoito on palapeliä

Lue myös: Jannika B: "Joskus minua hävetti se, että haaveilen niin suurista"

Kilpailut

Uusimmat