Kuva: Senja Rapila

Uuden Vain elämää -kauden ensihetket ahdistivat Nikke Ankaraa: "Eikö tämä kärsimys voi olla jo ohi"

07.04.2017 17:45 - Senja Rapila

Vain elämää -ohjelman uusin tuotantokausi kuvattiin poikkeuksellisesti Espanjassa. Mukana kaudella on myös suosikkiräppäri Nikke Ankara.

Räppäri Nikke Ankara eli Niiles Hiirola on yksi tämän kevään Vain elämää -artisteista. Tuorein kausi kuvattiin lämpimässä Espanjassa, mutta kuvaukset eivät alkaneet aivan toivotusti. Lennot kuvauskohteeseen olivat nimittäin reippaasti myöhässä, joka aiheutti ahdistuksen tunteita muun muassa Hiirolalle, joka myöntää Voice.fi:lle pelkäävänsä lentämistä.

- Se oli aika vaikeaa, koska pelkään lentämistä. Se, että sitä pitkitetään ja pitkitetään. Mietin että eikö tämä kärsimys voi olla jo ohi. Kyllä se meni ihan kivasti. Onneksi sain vähän unta siinä koneessa, niin meni matka vähän nopeammin. On tuossa ollut pahempiakin, kävin juuri sitä ennen Thaimaassa, hän kertoo.

Nikke Ankaran päivät ovat Vain elämää -ohjelmassa to 18.5. ja pe 19.5. (kuva: Senja Rapila)

Vaikka hän pelkääkin lentämistä, uskaltaa hän aina hypätä lentokoneeseen ja lähteä reissuun, vaikkakin se vaatii tsemppaamista - tai vaihtoehtoisesti välillä muutaman lasillisen alkoholipitoista.

- Aina tsemppaan itseäni sen verran, että kyllä se siitä. Aina pitää olla kuitenkin jotain tekemistä, joku Candy Crush -peli tai iPad, jolla katson elokuvia. Punaviini auttaa myös hyvin paljon.

Paniikkikohtauksia artisti ei ole kuitenkaan saanut koskaan, vaikkakin kerran sekin on ollut hyvin lähellä.

- Kerran tuli vähän sellainen, en tiedä oliko se ihan sillä tasolla, mutta todella lähellä oltiin (paniikkikohtausta). Mutta selvisin kummiskin siitäkin. Se oli vielä joku lento Vaasasta Helsinkiin, mikä on ihan lastenleikkiä, maailman lyhin lento. Silti se tuli juuri siellä.

Lue myös: SK: Jussi Hakulisen jyrkkä linja - kieltää Joutsenlaulun julkaisun Vain elämää -levyllä

Lue myös: Mikael Gabriel itkee avoimesti Vain elämää -ohjelmassa: "Nythän minut tunnetaan itkupillinä"

Kilpailut

Uusimmat