Kuva: AOP

Vuoden kammottavimmat elokuvat listattiin - katso trailerit, jotka saavat ihon kananlihalle

25.04.2017 19:45 - Reija Saarinen

Tänä vuonna ensi-iltaan tulee rutkasti kammottavia elokuvia.

Marie Claire -sivusto päätti pistää järjestykseen tänä vuonna ilmestyvät kauhuelokuvat. Listalle nostettiin siis tämän vuoden pelottavimmat ja varmasti myös puhutuimmat pätkät, jotka saavat katsojansa niskavillat nousemaan pystyyn.

Mukana listalla ovat muun muassa Pennywise-pellestä kertova It sekä tietenkin pelottavan Annabelle-nuken syntytarinan kertova Annabelle - creation.

Elokuvien trailerit pääset katsomaan alta.

1. It - Se

Elokuva kertoo pellestä, joka terrorioi pienen kylän lapsia. Kyseinen elokuva on jatkoa jo aiemmin ilmestyneelle elokuvalle, joka on monen ihmisen mukaan syypää heidän pellekammoonsa. Elokuva saa ensi-iltansa 8. syyskuuta.

2. Get Out

Get Out on satiirinen kauhuelokuva, jossa tummaihoisen miehen vierailu valkoihoisen tyttöystävänsä vanhempien luokse saa pelottavia piirteitä. Elokuvan ensi-ilta on 5. toukokuuta.

3. Annabelle - Creation

Annabelle -Creation on elokuva, joka kertoo legendaarisen Annabelle-nuken syntytarinan. Se saa ensi-iltansa 11. lokakuuta.

4. Alien: Covenant

Kuten nimestäkin voi päätellä, kyseessä on alieneistä kertova elokuva, jonka ohjaajana toimii Ridley Scott. Elokuva saapuu teattereihin 19. toukokuuta.

5. The Mummy

Tom Cruisen tähdittämä muumioelokuva, joka saa ensi-iltansa 9. kesäkuuta.

6. Voice From The Stone

Yliluonnollinen psykologinen trilleri, joka saa niskavillat pystyyn ihan jokaiselta. Elokuva nähdään jo pian, sillä sen ensi-ilta on 28. huhtikuuta.

7. It Comes As Night

Kauhuelokuva, joka saa katsojansa kirkumaan. Pääosassa nähdään Riley Keough. Elokuva saa ensi-iltansa 9. kesäkuuta.

8. Wish Upon

Kauhutrilleri, jossa nähdään ihana Ryan Phillippe. Ensi-ilta elokuvalla on 14. heinäkuuta.

Olemme aiemmin uutisoineet kaikkien aikojen kauheimmista elokuvista. Miten on, oletko samaa mieltä? Listan pääset katsomaan täältä.

Jokainen muistaa varmasti Ring-elokuvan ja ennen kaikkea sen kammottavan pikkutytön. Eräs kauppaketju päätti jekuttaa asiakkaitaan tuomalla kauhua suoraan liikkeeseen. Miten ihmiset pilaan reagoivat, sen näet täältä.

Lähde: Marie Claire

Kilpailut

Uusimmat