Kuva: AOP

Stranger Things -kaunotar paljasti olevansa biseksuaali: "Käsittelen asiaa yhä"

25.04.2017 18:15 - Reija Saarinen

Shannon Purser sai paljon tukea paljastuksensa jälkeen.

Stranger Things -sarjasta tuttu kaunotar Shannon Purser, 19, teki paljastuksen seksuaalisesta suuntautumisestaan omalla Twitter-tilillään.

Muutama päivä sitten hän julkaisi sivuillaan twiitin, jossa hän kertoi olevansa biseksuaali. Asian paljastaminen ei kirjoituksen mukaan ollut hänelle helppoa ja hän toteaakin käsittelevänsä asiaa edelleen itsekin.

"Olen vasta hiljattain tullut kaapista ja kertonut perheelleni ja ystävilleni, että olen biseksuaali. Se on jotain sellaista, mitä yritä edelleen itsekin ymmärtää ja siksi käsittelen sitä yhä. En halua puhua siitä liikaa," hän kertoo julkaisemassaan twiitissä.

Koko twiitin näet alta.

(kuva: Twitter)

Purserin mukaan häntä kehotetiin paljastamaan seksuaalisuutensa sen jälkeen, kun hän oli mukana gueerbaiting-aiheisessa keskustelussa, jossa nostettiin esille Purserin tähdittämä Riverdale-sarja, jossa katsojien mielestä luodaan hienovaraisia tunteita hahmojen välille ilman, että rehdisti todettaisiin heidän olevan homoja.

Stranger Things -sarjassa Purser näytteli Barbara "Barb" Hollandia. (Kuvassa vasemmalla)

(kuva: AOP)

Stranger Things -sarjasta tuli todella suosittu heti, kun se julkaistiin Netflixissä. Fanien onneksi sarjasta on tekeillä myös toinen kausi, joka saa ensi-iltansa tämän vuoden aikana.

Nyt on jo kerrottu se, että sarjaan tulee uusia hahmoja, joihin voit tutustua paremmin täällä.

Lue myös: Nuorella Stranger Things -tähdellä on uskomaton lauluääni - katso

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat