Kuva: AOP

Keshan oikeustaistelussa käänne: Hyväksikäytöstä syytetty tuottaja sai potkut?

27.04.2017 09:36 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Mylläkkä alkoi vuonna 2014, kun Kesha syytti Dr. Lukea seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Laulaja Keshan, 30, oikeustaistelu alkaa vihdoin ja viimein tuottaa tulosta, nimittäin Cosmopolitan-lehti uutisoi tuottaja Dr. Luken eli Lukasz Gottwaldin poistuneen Sony-levy-yhtiön palveluksesta. Kerrotaan, että Dr. Luken tietoja ei löydy enää Yhdysvaltojen Sony Musicin virallisilta nettisivuilta.

Cosmopolitanin mukaan oikeuden tekemissä papereissa kerrotaan myös, ettei Dr. Luke ole enää Kemosabe Records -levy-yhtiön toimitusjohtaja, eikä pysty tekemään täten levy-yhtiön pääjehulle kuuluvia päätöksiä. 

Se ei kuitenkaan ole vielä varmaa, onko Dr. Luke saanut lopullisesti potkut, vai onko hän vain pienellä jäähyllä oikeustaistelun vuoksi. Cosmopolitanin mukaan mikäli tuottaja saisi potkut kokonaan Sony-levy-yhtiöstä, voisi siitä olla harmia Keshalle. Kerrotaan, että tuolloin hänen mahdollisuutensa purkaa työsopimus Dr. Luken kanssa huonontuisi.

Mylläkkä alkoi vuonna 2014, kun Kesha syytti tuottajaansa seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Kaikkien näiden vuosien aikana Kesha on halunnut purkaa sopimuksensa levy-yhtiönsä Kemosaben ja tuottajansa Dr. Luken kanssa.

Alkuvuodesta 2016 uutisoitiin, että Kesha hävisi oikeustaistelun Dr. Lukea vastaan, mutta asia on vieläkin käsittelyssä.

Kesha on myös aiemmin kertonut, että hänen käskettiin valehdella oikeustaistelussa siitä, ettei häntä raiskattu. Kaunottarelle tarjottiin vapautta julkista anteeksipyyntöä vastaan. Voit lukea siihen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Kesha julkaisi rohkean kuvan Instagram-tilillään - poseeraa yläosattomissa

Kilpailut

Uusimmat