Kuva: Mikko Räsänen

IS: Sofia Belórf vahvistaa eronneensa Niko Nousiaisesta: "Menetin itseni suhteen aikana"

28.04.2017 07:40 - Senni Loikala

Fitnesstähti Sofia Belórf kertoo Ilta-Sanomille, että erosi Niko Nousiaisesta helmikuussa. Pari oli ollut naimisissa vuodesta 2012 alkaen.

Sofia Belórf, 27, vahvistaa Ilta-Sanomille eronneensa tosi-tv-ohjelmista tunnetusta aviomiehestään Niko Nousiaisesta, 33. Parin lähteminen eri teille ei tule yllätyksenä, sillä Nousiainen vihjaili hänen ja Belórfin erosta  Instagramissa maaliskuussa. Sittemmin hän poisti kyseisen päivityksen.

Lehden mukaan pari erosi helmikuussa. Belórf kertoo eron johtuneet ”kliseisestä erilleen kasvamisesta.

- Tahdomme Nikon kanssa niin eri asioita. Kun olimme nuoria, pidimme vain hauskaa ja vuodet kuluivat. Olimme niin tiiviisti yhdessä ja kahdestaan koko ajan, että menetin oman itseni jossain vaiheessa. Yhtäkkiä tajusin, että emme olekaan enää nuoria ja täytyy alkaa miettiä, mitä elämältä oikeasti haluaa, Belórf kertoo.

Fitnesstähti tuntee myös kasvaneensa ihmisenä vuosien varrella, eikä ero lopulta ollut niin kova shokki, mitä hän joskus pelkäsi sen olevan.

- Olen paljon vahvempi, mitä ajattelin, että ikinä voisin olla. Ennen ajattelin, että ero on hirveä asia ja että itkisin kuukausia, jos eroaisimme. En ole itkenyt tämän asian vuoksi lainkaan, Belórf tuumaa.

Eroon ei liity minkäänlaista draamaa, fitnesstähti vakuuttaa. Hän kertoo olevansa erittäin tyytyväinen nykyiseen elämäntilanteeseensa.

- Olen nauttinut sinkkuudesta suuresti. On hassua, kun yhtäkkiä ei tarvitsekaan miettiä ketään muuta.

Lehden mukaan Belórf ja Nousiainen eivät ole vielä jättäneet avioerohakemusta, mutta aikovat tehdä sen jossakin vaiheessa. Nykyään Bélorf asuu Helsingin ydinkeskustassa parin entisessä yhteisessä asunnossa parin toisen koiran kanssa, kun taas Nousiainen muutti muualle heidän toisen hauvansa kanssa.

Lue myös: Niko Nousiainen otti valtavan enkelitatuoinnin – katso kuva

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat