Kuva: AOP

Brad Pitt kommentoi ensimmäistä kertaa eroa Angelina Joliesta: "Join liikaa ja siitä tuli ongelma"

04.05.2017 08:15 - Senja Rapila

Näyttelijä kertoo nukkuneensa eron jälkeen kuusi viikkoa lattialla.

Viime vuoden syksyllä koko maailma kohahti, kun unelmapari Brad Pittin, 53, ja Angelina Jolien, 41, erosta uutisoitiin ensimmäisen kerran. Tuolloin kerrottiin, että Jolie haki eroa näyttelijäkomistuksesta yksin.

Nyt Pitt on puhunut ensimmäistä kertaa avoimesti erostaan. Hän on myöntänyt, että hänen juomisensa oli yksi niistä syistä, jotka repivät perheen rikki. Eron jälkeiset kuukaudet tuntuivat siltä kuin olisi surrut läheisen kuolemaa.

- Totta puhuen olisin voinut juoda venäläisen pöydän alle hänen omalla vodkallaan. Olin ammattilainen. Olin hyvä, Pitt on kertonut.

- Join liikaa ja siitä tuli ongelma. Olen todella onnellinen, että siitä on nyt kulunut puoli vuotta, joka on katkeransuloista, mutta tunteeni ovat jälleen näpeissäni.

Pitt on kertonut haastattelussa, että lopetti juomisen sen jälkeen kokonaan kun Jolie haki eroa. Huhutaan, että osasyy eron hakemiseen on ollut Pittin yhteenotto pariskunnan vanhimman pojan Maddoxin, 15, kanssa. Pitt sittemmin korvannut alkoholin terapialla.

Nukkui lattialla kuusi viikkoa

Eron jälkeen Pitt ei halunnut palata pariskunnan yhteiseen kotiin Beverly Hilssiin, vaan majoittui ystävänsä luona kuuden viikon ajan. Hän kertoo, että nukkui koko tuon ajan ystävänsä lattialla, yrittäen selviytyä perheensä menettämisestä.

Angelina Jolie ja Brad Pitt tapasivat vuonna 2005 Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa. (kuva: AOP)

Lähde: Daily Mail

Lue myös: Riutunut Brad Pitt ensimmäisissä lehtikuvissa eron jälkeen - surulliset silmät varastavat huomion

Lue myös: Jälleen ystäviä - Brad Pitt ja Jennifer Aniston pitävät tiiviisti yhteyttä

Lue myös: Angelina Jolien raju vaatimus: Brad Pittin käytävä huumetesteissä neljä kertaa kuukaudessa

Kilpailut

Uusimmat