Kuva: Fotolia

Horoskooppimerkit, jotka ovat parhaimpia pomoja

11.05.2017 10:07 - Anna Hopi

Leijonat ovat luontaisia johtajia.

Joistain ihmisistä huokuu johtajuus ensitapaamiselta. Horoskooppimerkki voi antaa osviittaa siitä, että johtajuus ja pomona oleminen voi liittyä elämän tiehesi. Useimmiten johtajat ovat kunnianhimoisia ja karismaattisia. Heillä on paljon töitä, mutta he eivät anna sen sekoittaa tai hämmentää heitä.

Katso alta ne horoskooppimerkit, jotka ovat eläinradalla johtajatyyppejä.

Oinas

Oinaalla on isot tulevaisuudensuunnitelmat, eikä mikään estä häntä saamasta, mitä hän haluaa. Oinas päätyy helposti omaksi pomokseen ja aloittaa yrityksen. Hän ei välttämättä ole pomotteleva esimies, mutta tekee kyllä mitä itse haluaa. Oinasta ei kannata aliarvioida, koska hänellä on aina ässiä hihoissaan.

Kaksonen

Kaksoset etenee elämässään sosiaalisuuteensa ansiosta. Hän on tyyppi, jonka muistat, vaikka olet käynyt hänen kanssaan lyhyenkin keskustelun. Kaksoset ei kuitenkaan ole kiltein pomo. Hän eteni elämässä nopeasti, mutta ei välttämättä mukavuutensa ansiosta. Hän on pomona päättäväinen ja vahva.

(kuva: Fotolia)

Leijona

Leijona rakastaa olla huomion keskipisteenä, ja tämän hän saa pomona. Hän nauttii voidessaan antaa ihmisille määräyksiä, mutta ennen kaikkea hän haluaa luoda jotain uutta. Leijona on erikoinen pomo, joka menestyy kuitenkin erittäin hyvin, vaikka muut olisivat häntä vastaankin.

Kauris

Kauris on parhaita pomoja, mitä sinulla voi olla. Hän on selkeä, tarkka ja älykäs. Hän yrittää olla diplomaattinen suurenkin stressin aikana, eikä mene tunteisiin mukaan ikävissäkään tilanteissa. Kauris on pomo, jonka soisi opettavan taitojaan muillekin.

Lähde: Your Tango.

Lue myös: Huomionkipeimmät horoskooppimerkit paljastettiin - katso onko merkkisi listalla

Kilpailut

Uusimmat