Kuva: AOP

Euroviisuviuhahtajaa uhkaa vankeus - häiriköinyt aiemmin muun muassa Kim Kardashiania

15.05.2017 09:45 - Iiro Myllymäki

Euroviisulähetyksessä takamustaan näyttänyt mies on pidätetty, ja hän voidaan tuomita enintään viiden vuoden vankeuteen.

Viime viikonlopun euroviisufinaalissa nähtiin erikoinen hetki, kun Australian lippuun kietoutunut mies ryntäsi lavalle viisuvoittaja Jamalan väliaikanumeron aikana ja näytti lavalla paljasta takamustaan. Kirjoitimme tapauksesta lisää tässä jutussa. 

Viuhahtaja on tunnistettu Vitalii Sediuk -nimiseksi ukrainalaiseksi mieheksi. Mies on tunnettu erinäisten julkisuuden henkilöihin kohdistuvien pilojen tekijänä. News.co.au-sivuston mukaan Ukrainan poliisi pidätti Sediukin viisuviuhahduksen takia. Ukrainan sisäministeri Arsen Avakov on kommentoinut tapausta Facebookissa ja sanonut, että viuhahtaja voidaan tuomita huliganismista vähintään sakkoihin ja enintään viiden vuoden vankeuteen.

”Sediuk on Ukrainan kansalainen. Jamalan esityksen aikana hän omien sanojensa mukaan päätti toteuttaa harrastustaan, sillä hän epävirallisesti työskentelee provokatiivisena toimittajana”, Avakov kirjoittaa.

Sediuk on aiemmin aiheuttanut häiriötä esimerkiksi Hollywoodissa punaisen maton tilaisuuksissa ja palkintoseremonioissa. Tämän lisäksi hän on muun muassa nostanut malli Gigi Hadidin syliinsä Milanossa ja yrittänyt suudella Kim Kardashianin takamusta Pariisissa. Tätä ennen Sediuk oli yrittänyt aiemminkin tarttua Kim Kardashianiin niin ikään Pariisissa.

Vitalii Sediuk yritti tarrata kiinni Kim Kardashianiin viime syyskuussa. (kuva: AOP)

Lue myös: Portugalin viisuvoittaja hurmaa vaatimattomuudellaan: "Ensi kuussa kukaan ei enää muista tätä"

Lähteet: News.co.au, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat