Kuva: Fotolia

Riitaisimmat pariskunnat paljastettiin - horoskooppisi voi määrittää kenen kanssa suhde ei toimi

15.05.2017 11:45 - Anna Hopi

Leijonan ja skorpionin liitto harvoin toimii, koska mustasukkaisuus repii parin erilleen.

Ihmissuhteet ovat usein antoisia, mutta myös sisällöltään monimutkaisia. Kun erilaisten ihmisten maailmat kohtaavat, syntyy ajoittain väistämättä yhteentörmäyksiä.

Horoskooppimerkeillä on omat peruspiirteensä ja tietyt tavat, joilla he toimivat ihmissuhteissaan.
Parisuhteessa tietty jännite syntyy erilaisuudesta, mutta turvallisuudentunne taas tarvitsee juurtuakseen samankaltaisuutta. On olemassa myös niitä merkkejä, joilla on pienemmät mahdollisuudet pärjätä yhdessä liiallisen erilaisuuden takia.

Katso alta ne pariskunnat, joiden yhdessäolo voi olla haastavampaa.

Oinas ja neitsyt

(kuva: Fotolia)

Nämä kaksi merkkiä ovat täydellisia vastakohtia. Se on voima, joka on vetänyt oinaan ja neitsyen yhteen. Neitsyt ihailee oinaan itsevarmuutta ja rohkeutta. Oinas taas ihannoi neitsyen älykkyyttä ja kauneudentajua. Parisuhteen tasolla oinaan rohkeus ja rämäpäisyys tekee usein neitsyen hulluksi huolesta. Myöskin oinaan räiskähtelevä luonne ja tuittupäissään sanotut sanat saattavat viiltää syvältä herkkää neitsyttä. Pohjimmiltaan tulimerkin ja maamerkin saattaa olla vaikea ymmärtää toisiaan syvemmällä tasolla.

Härkä ja skorpioni

(kuva: Fotolia)

Härän sensuaalisuus ja skorpionin seksuaalisuus toimivat hyvin yhteen. Molemmat ovat intohimoisia merkkejä, jotka ovat varovaisia luottamuksen suhteen. Härässä ja skorpionissa on myös aimo annos mustasukkaisuutta, mistä ongelmat voivatkin kummuta. Härkä ei sulata skorpionin mustasukkaisuutta, ja haluaa maksaa samalla mitalla takaisin. Merkkien itsepäisyys aiheuttaa ongelmia, koska kumpikaan ei anna periksi. Suhde voi toimia makuuhuoneessa, mutta tässä parisuhteessa on se vaara, että molemmat satuttavat toisiaan tunnetasolla.

Kaksonen ja vesimies

(kuva: Fotolia)

Tämä parivaljakko on monella tasolla täydellinen yhdistelmä. Vapaat sielut, jotka rakastavat keskustelua ja omaavat briljantin älykkyyden vetävät helposti toisiaan puoleensa. Molemmat rakastavat ihmisiä. Kaksonen on sopeutuvampi kun vesimies ja parempi myös tunteidensa ilmaisussa. Vesimies ei halua ilmaista tunteitaan, jotka saattaisivat aiheuttaa konflikteja kaksosen kanssa. Kaksonen on kärsimätön ja vesimies arvaamaton... tämä parisuhde on kuin onnen arpapeliä - joskus se toimii, joskus ei.

Rapu ja kalat

(kuva: Fotolia)

Rapu ja kalat ovat luovia, tunteellisia ja herkkiä ihmisiä. Rapu saattaa mennä tunnetasolle liian nopeasti syviin vesiin, ja tätä kalojen on vaikea ymmärtää. Rapu tietää täysin, miten jokainen hänen kokemansa suhde on häneen vaikuttanut ja miten se on muuttanut häntä ihmisenä. Kalat taas ei tunnu ikinä oppivan tekemistään virheistä ja on joka kerta ihan yhtä sormi suussa, kun jotain vaikeaa tulee vastaan. Taiteellisessa ja luovassa mielessä tämä pari tulee toimeen loistavasti, mutta jokapäiväinen suhde saattaa käydä raskaaksi.

Leijona ja jousimies

(kuva: Fotolia)

Molemmat merkit osaavat pitää hauskaa ja tietävät, miten tehdä hyvä ensivaikutelma. Jousimies hurmaa loistavalla huumorintajullaan ja leijona tähtikarismallaan. Ongelmaksi muodostuu se, että leijonan täytyy saada loistaa, ja jousimies ei viihdy kakkossijalla pitkään. Kun leijona menettää hermonsa ja alkaa kontrolloida, jousimies ei vaivaudu lepyttelemään ja käyttämään kaikkea energiaansa, jotta leijona voisi paremmin. Molemmat ovat pelottomia ja rakastavat hauskanpitoa - he ovat samantien parhaat ystävät, mutta pitkässä juoksussa romanttinen suhde voi olla haastava.

Neitsyt ja vesimies

(kuva: Fotolia)

Neitsyet välittävät siitä, mitä muut heistä ajattelevat - vesimiehet taas eivät. Neitsyet ovat vakaita, turvallisuushakuisia ja rutiineihinsa nojaavia ihmisiä. Vesimiehet ovat kekseliäitä ja uteliaita kokeilemaan kaikkea uutta. Vesimiehen olemus usein turhauttaa pitkällä tähtäimellä neitsytt, koska hän on liian tuulella käyvä ja levoton. Silti neitsyt haluaa olla vesimiehen lähellä, jotta edes ripaus tuosta vapaudentunnusta siirtyisi myös häneen.

Vaaka ja kalat

(kuva: Fotolia)

Vaaka ja kalat ovat molemmat aidosti ystävällisiä, välittäviä ja lempeitä ihmisiä. Vaaka ihannoi kalojen idealismia ja romanttisuutta. Tällä parilla on se yhteys, että molemmat kulkevat pää pilvissä. Joskus heidän on vaikea hahmottaa itselleen realistisia tavoitteita. Tämä romanssi on kuin romanttisesta elouvasta, mutta sitä tunnelmaa voi olla vaikeaa ylläpitää elämän haasteissa. Vaa'an ja kalojen energia toimisi paremmin kesäromanssiin kuin pitkään suhteeseen.

Skorpioni ja leijona

(kuva: Fotolia)

Tässä on voimapari, joka kääntää päitä. Merkkejä yhdistävät dynaamisuus, voima, ja ylpeys. Monet pitävät heitä johtajina ja roolimalleina. Skorpioni arvostaa rehellisyyttä ja intohimoa yli kaiken muun, leijonalle rehellisyys ei ole tärkein asia. Jos leijona voi saada itsensä näyttämään paremmalta totuutta kiertämällä, eikä se satuta ketään, niin hän saattaa antaa periksi kiusaukselle. Skorpioni tuntee mustasukkaisuutta, eikä käsitä leijonan flirttaavuutta. Suhteessa käydään todennäköisesti valtataistelua.

Jousimies ja vaaka

(kuva: Fotolia)

Jousimies ja vaaka ovat molemmat helppoja seuraihmisiä. Molemmilla on taipumus vältellä konflikteja etäännyttämällä itsensä vaikeasta tilanteesta. Jousimies on voimakkaan itsenäinen, ja vaaka inhoaa yksinoloa. Jousimies on suora ja vaaka taas diplomaattisuuden perikuva. Jousimiehen voi myös olla vaikea kestää vaa'an päättämättömyyttä. Pari tarvitsee kärsivällisyyttä ja halua selvittää konfliktejaan, jotta suhde toimisi pitkällä tähtäimellä.

Kauri ja rapu

(kuva: Fotolia)

Kauris ja rapu omaavat paljon yhteistä. Molemmat rakastavat perheitään ja ystäviään lämpimästi ja rakentavat mielellään turvallisen kotipesän. Molemmat ovat myös luotettavia henkilöitä. Kauris ei ole yhtä tunteellinen kuin rapu, mutta antaa aina tarvittaessa vahvan olkapään, jota vasten levätä. Rapu saattaa olla kauriin mielestä tunnetasolla tarvitseva, eikä se haittaa kaurista, jos häneltä ei vaadita samanlaista tunnetason avoimuutta kuin kumppanilla.

Vesimies ja jousimies

(kuva: Fotolia)

Matkustelevimmat merkit, jotka rakastavat uusien ihmisten tapaamista, eivätkä tarvitse matkakumppania pitääkseen hauskaa. Molemmat arvostavat itsenäisyyttä. Jousimies on kuitenkin itsekeskeinen, mikä voi häiritä epäitsekästä vesimiestä. Vaikka yhteisymmärrys löytyisi hetkissä, tiet voivat kuitenkin viedä erilleen.

Kalat ja kauris

(kuva: Fotolia)

Kalat rakastavat viettää aikaansa unelmoiden ja ajatellen asioita, kun taas kauriit ovat paljon käytännöllisempia ihmisiä arkitasolla. Kalat salaavat helposti asioita, mikä ei ole kovin helppoa kauriin suoruuden kanssa. Kaloihin voi helposti vaikuttaa, ja kauriin pitää varoa, ettei lähde liiaksi ohjailemaan helposti perässä vedettävää kumppania. Kalat uskoo helposti asioita sinisilmäisenä, kun taas kauris epäilee kunnes paremmin todistetaan. Tällä parilla on hyvin erilainen suhtautuminen elämään.

Lähde: Your Tango.

Lue myös: Huomionkipeimmät horoskooppimerkit paljastettiin - katso onko merkkisi listalla

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat