Kuva: Ruutu.fi

IS: Temptation Island -kuvauksissa eronnut pariskunta palasi yhteen - muuttivat käytöstään!

19.05.2017 08:45 - Senni Loikala

Viettelysten saarella eronneet Pauliina ja Niklas pitivät taukoa suhteestaan kuvausten jälkeen, mutta päättivät lopulta palata pariskunnaksi.

Temptation Island Suomi -ohjelman torstai-iltaisessa jaksossa viikon viettelysten saarella asustaneet Pauliina ja Niklas lopettivat parisuhteensa.

Kuvauksista on nyt kulunut aikaa puoli vuotta, ja pariskunta onkin yllättäen palannut takaisin yhteen. Pauliina kertoo Ilta-Sanomille, että hän ja Niklas pitivät kuvausten jälkeen taukoa suhteestaan parin kuukauden ajan.

Pariskunta jatkoi yhdessä asumista suhteen ollessa katkolla, mutta Pauliina kertoo etsineensä itselleen koko ajan uutta kotia. Lopulta hän ei enää tahtonut muuttaa pois Niklaksen luota.

- En oikein pystynyt muuttamaan yhteisestä asunnostamme minnekään, siispä etsin koko ajan omaa asuntoa. Oikeastaan suhteemme tila ratkesi, kun löysin oman kämpän. Silloin jouduin miettimään, mitä oikeasti haluan ja otanko asunnon vastaan ja jätän suhteemme. Päätin jäädä.

Vuorovaikutus parantunut huomattavasti

Pauliinan mukaan pariskunnan suhde toimii aiempaa paremmin tauon jälkeen. Torstaina nähdyssä jaksossa Pauliina kertoi, että parin yksi suurimmista ongelmista oli Niklaksen liika kiltteys. Pauliina myönsi käyttäneensä Niklasta hyväkseen ja kärsineensä arvostuksen puutteesta.

- Nykyään pystymme keskustelemaan paljon paremmin. Suhteessamme oli ennen todella pahoja kommunikaatiovaikeuksia, Pauliina sanoo.

- Niklas on yrittänyt opetella sanomaan vastaan ja tuomaan myös omia mielipiteitään esiin. Kyllähän se minua on aiemmin ärsyttänyt, kun olen nähnyt Niklaksen olevan jostain asiasta eri mieltä, mutta hän ei ole kuitenkaan sanonut omaa mielipidettään, hän pohtii.

Pauliina lisää, että myös hän on muuttanut omaa käytöstään. Hän kertoo yrittävänsä ottaa Niklaksen tunteet huomioon aiempaa paremmin ja antavansa päätösvaltaa asioista myös kumppanilleen.

Tiesitkö, että riitelevät pariskunnat ovat yleensä muita onnellisempia? Pääset lukemaan tutkimuksesta selvinneet syyt tästä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat