Kuva: AOP

Muistatko vielä miltä Kim Kardashian näytti uransa alussa? Muutos on ällistyttävä

19.05.2017 16:45 - Karoliina Kotala

Tosi-tv-ohjelmassa elämäänsä esittelevä Kim Kardashian on yksi viihdetaivaan seuratuimpia tähtiä.

Kim Kardashian on vuosien varrella tehnyt uraa mallina, näyttelijänä ja kirjailijana, mutta parhaiten maailmalle tutuksi hän on tullut E! Rikkaat Kardashianit -reality-sarjasta. Kardashianin perheen elämästä kertova sarja on pyörinyt televisiossa jo kymmenen vuoden ajan ja kurvikas kaunotar on monen miehen ja naisen suosikkitähtösiä. Kimillä riittääkin seuraajia myös sosiaalisessa mediassa ja esimerkiksi Instagramissa naisella on huikeat sata miljoonaa seuraajaa.

Yksi syy Kimin suosioon on hänen ulkomuotonsa, joka herättää vuosittain keskustelua. Kahden lapsen äiti on viime kuukausina nostanut jälleen kohun ennen kaikkea takapuolensa vuoksi, johtuen tuoreista bikinikuvista. Kim itse on viimeiseen asti kiistänyt kauneusleikkaukset, mutta harva uskoo, että muuttuneet muodot voivat olla luonnon luomia.

Kolmatta kertaa naimisissa olevan tähden huhutaan operoineen muun muassa leukaansa pienemmäksi, nenäänsä lyhyemmäksi sekä huuliaan suuremmaksi. Lisäksi Kimi takapuolen uskotaan saaneen lisätäytettä plastiikkakirurgin toimesta.

Alla vanhempia kuvia naisen kasvoista sekä uudempia otoksia vertailuksi:

Kasvot ennen

(kuva: WENN)

(kuva: WENN)

Kasvot nyt

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Takapuoli ja lantio ennen

(kuva: WENN)

Takapuoli ja lantio nyt

 Lue myös: Kim Kardashian näyttää hoikemmalta kuin koskaan - riutunut olemus hätkähdyttää

Kilpailut

Uusimmat