Kuva: AOP

Miley Cyrusin sisko kuittaili Mileyn tyylinvaihdoksesta: "Ensimmäistä kertaa vuosiin housut jalassa"

22.05.2017 21:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Noah Cyrus piti esittelypuheen seestyneelle siskolleen eilen musiikkigaalassa.

Miley Cyrus, 24, tunnettiin muutama vuosi sitten toinen toistaan räväkämmistä esiintymisasuista ja musiikkivideoista. Nyt Cyrus vaikuttaa rauhoittuneen villeimmistä päivistään, ja hän suorastaan hehkuu onnellisuutta kihlattunsa Liam Hemsworthin kanssa.

Miley Cyrus esitti uuden Malibu-nimisen kappaleensa eilen illalla Billboard Music Awards -tilaisuudessa, ja paikalla olivat myös laulajatähden sisko Noah Cyrus ja isä Billy Ray Cyrus. Mileyn sisko ja isä vastasivat popparin esittelystä ennen Malibu-esityksen alkua, ja kertoivat aina olleensa ylpeitä Mileyn rohkeudesta olla oma itsensä. Noah Cyrus ei kuitenkaan voinut olla lisäämättä esittelypuheeseen pientä kiusoittelevaa kuittailua siskolleen.

- Nyt ensimmäistä kertaa vuosiin housut jalassa, isosiskoni Miley Cyrus! Noah Cyrus esitteli juuri ennen Mileyn esityksen alkua. Video esittelystä voit katsoa alta:

Ja todellakin – Miley esiintyi housut jalassa. Katso alta kuva eilisiltaisesta esiintymisestä ja vertaa sitä joihinkin Cyrusin rohkeimmista esiintymisasuista:

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Miley Cyrus esitti kihlatulleen tehdyn kappaleen gaalassa - liikuttui kyyneliin

Lähde: Seventeen

Kilpailut

Uusimmat