Kuva: AOP

Se-elokuvan päätähti avautui kuvauksista: "Lapset itkivät ja mietin, että mitä oikein teen?

06.06.2017 13:15 - Reija Saarinen

Elokuva saa ensi-iltansa syyskuussa.

Stephen Kingin Se-elokuvan uusintaversiossa päätähtenä eli Pennywisena nähdään ruotsalainen Bill Skarsgård, 26, joka omien sanojensa mukaan tajusi hahmonsa kammottavuuden kuvauspaikalla.

Hän kertoo haastattelussa, että hän ei todellakaan pidätellyt itseään kuvauksissa ja hänen tarkoituksenaan olikin tehdä hahmostaan mahdollisimman kammottava.

- Se on todella outo hahmo tehdä. Jos onnistun siinä, missä yritän onnistua, tulen traumatisoimaan lapsia, hän kertoi haastattelussa.

- Toivon, että maailmassa tulee olemaan paljon 10-vuotiaita, jotka ovat ikuisesti traumatisoituneita suoritukseni perusteella.

Skarsgårdin mukaan hän yritti säilyttää hahmonsa outouden aina kuvauspaikalla ollessaan- Kerran ohjaaja toi paikalle kasan ekstraavia lapsinäyttelijöitä, joille ei ollut tarkalleen kerrottu siitä, mitä on luvassa. Kun Skargårds saapui paikalle täydessä maskissa, osa lapsista pelästyi niin, että he eivät voineet edes katsoa Skarsgårdin päälle.

- Yksi lapsi alkoi itkeä ja samalla hetkellä ohjaaja huusi, action, ja kun kuulen tuon sanan, olen täysin roolihahmossani.

- Kun lapset sitten panikoivat ja alkoivat itkeä kesken kohtauksen, aloin miettiä, mitä ihmettä oikein teen? Tämä on kamalaa.

Se-elokuvan ensimmäinen versio julkaistiin vuonna 1989. Tuolloin Pennywise-pelle antoi todellakin kasvot kauhulle ja saikin monet pelkäämään pellejä ihan aikuisikään saakka. Miten käy nyt, sen näemme syksyllä, kun uusintafilmaus saa ensi-iltansa. Sitä odotellessa voi katsoa elokuvan traileria, joka löytyy alta.

(kuva: AOP)

Lue myös: Luvassa todellista kauhua - uuden Se-elokuvan traileri sai ihmiset kiljumaan pelosta

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat