Kuva: AOP

Laulajatar Mary J Blige erosi pettäjämiehestään - mies vaati erossa 120 000 euroa kuussa elämiseen

09.06.2017 12:15 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Mary J. Bligen mukaan olisi kohtuutonta, että hän joutuisi elättämään aikuista miestä ja tämän lapsia aikaisemmista suhteista.

Mary J Blige erosi hiljattain miehestään Martin Isaacsista. Mies ei ottanut eroa hyvällä, vaan haki laulajattarelta elatusapua, jota Amerikassa voidaan myöntää entiselle puolisolle, vaikka pariskunnalla ei olisikaan lapsia. Isaacsin vaatimus oli henkeäsalpaava; mies olisi halunnut laulajattaren maksavan hänelle 120 000 euroa kuussa. 

- Minusta on kohtuutonta olettaa, että alkaisin elättää Martinin vanhempia ja hänen lapsiaan aiemmista suhteista, Blige totesi vaatimukset kuultuaan. 

Bligen asianajajan onnistui nyt taistella naiselle erävoitto oikeudessa. Nyt Blige joutuukin maksamaan miehelleen elatusapua "ainoastaan" 29 000 euroa kuussa, ja sitäkin vain jonkin aikaa. Miehen oikeudenkäyntikulut tulivat kuitenkin Bligen maksettavaksi. Summa nousi lähemmäs 300 000 euroon. 

(kuva: AOP)

Bligen mukaan kaksikko erosi, kun Bligelle selvisi hänen miehensä pettäneen häntä jo pidempään. 

- Havahduin siihen, ettei mieheni enää halua minua. Aloin selvittää, mistä on kyse, ja heti kun vähänkin aloin tonkia, huomasin totuuden olleen koko ajan silmieni edessä, hän kertoo. 

Kaksikko oli naimisissa 12 vuoden ajan. Isaacs oli aikaisemmin myös Bligen manageri. 

Lue myös: Onnistunut avioliitto vaatii työtä - viisi syytä, jotka voivat ajaa avioeroon

Lue myös: Avioerojen taustalla uskomattomia salaisuuksia: "Työmatkan sijaan mies oli vankilassa"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat