Kuva: Splash

Donald Trump yritti iskeä näyttelijäkaunotar Salma Hayekin - ei välittänyt poikaystävästä!

12.06.2017 20:30 - Senja Rapila

Nykyisin Hayek on onnellisesti naimisissa ranskalaisen miljardöörin kanssa.

Näyttelijätär Salma Hayek, 50, on paljastanut tuoreessa haastattelussa kaiken siitä, kuinka Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump pyysi häntä treffeille aikoinaan. Hayek oli tuolloin varattu nainen, joka teki tilanteesta vähintäänkin mielenkiintoisen.

Kaikki alkoi tilaisuudessa, jossa Hayek oli silloisen miesystävänsä kanssa. Trump oli istunut pariskunnan läheisyydessä.

Hayek kertoo, että Trump tutustui ensin hänen poikaystäväänsä. Yhdysvaltojen nykyinen presidentti ei edes ollut huomaavinaankaan näyttelijäkaunotarta, vaan kaveerasi vain miehen kanssa.

Myöhemmin Trump tarjoutui majoittamaan pariskunnan hotellissaan Yhdysvalloissa, mikäli he sinne eksyisivät. Tässä kohtaa Trump sai syyn pyytää molempien puhelinnumeroita.

- Hän ei puhunut sen jälkeen enää koskaan poikaystävälleni. Sen sijaan hän soitti minulle, ja pyysi minua ulos. Kysyin, että entäs poikaystäväni? Että kuvittelenko hulluja, vai pyydätkö sinä minua oikeasti ulos, vaikka tiedät että minulla on poikaystävä, Hayek kertoo.

Trumpin vastaus näyttelijäkaunottarelle oli hyvin pollea.

- Hän ei ole tarpeeksi hyvä sinulle. Ei tärkeä. Eikä tarpeeksi suuri nimi sinulle. Sinun täytyy tulla ulos minun kanssani.

Hayek meni naimisiin vuonna 2009 ranskalaisen miljardööri Francois-Henri Pinaultin kanssa.

Voit katsoa videopätkän alapuolelta.


Lue myös: Kurvikkaan Salma Hayekin, 50, rinnat varastivat huomion muotinäytöksessä, katso

Lue myös: Salma Hayekin, 50, tuore kuva sekoitti fanit - "Polttavan kuuma"

Kilpailut

Uusimmat