Kuva: Mikko Räsänen

Helsinkiin muutto kasvatti Ellinooraa: "Huomasin olevani aika erilainen ihminen, kuin mitä luulin"

13.06.2017 11:15 - Reija Saarinen

Ellinoora muutti Helsinkiin 19-vuotiaana.

Leijonakuningas ja Rakkauden kesä -kappaleistaan tunnettu laulaja Ellinoora, 23, muutti Helsingin sykkeeseen noin neljä vuotta sitten. Muutto Oulusta pääkaupunkiin oli hämmentävä, monellakin tapaa.

- Kyllähän siinä varmaan jokainen 19-vuotias on ehkä hiukan pihalla, että miten tätä elämää kuuluu elää ja miten asioita pitää tehdä. Se, että lähtee ympäristöstä missä on kasvanut, ja joutuukin yhtäkkiä olemaan paljon itsekseen ja omien ajatusten kanssa, niin kyllä siinä ihminen muokkaantuu, Ellinoora kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

- Ei ollut enää sitä suurta tuttavapiiriä, vaan kaikki piti kasata uudelleen alusta alkaen.

Ellinooran mukaan poismuutto tutusta ympäristöstä sai hänet tajuamaan paljon omasta itsestään. Hän muun muassa ymmärsi sen, ettei olekaan aivan sellainen kuin oli aina kuvitellut.

(kuva: Mikko Räsänen)

- Huomasin olevani aika erilainen ihminen, kuin mitä aiemmin luulin. Olen ollut aina todella sosiaalinen, ja kun tulin tänne, menin vähän varpailleni. Se johtui varmasti myös siitä, että ura oli käynnistymässä.

Nykyään, nelisen vuotta myöhemmin, Ellinoora tuntee olonsa kotoisaksi Helsingin sykkeessä. Siitä huolimatta oululaisuus tulee aina olemaan osa hänen persoonaansa.

- Nyt olen löytänyt niitä oikeitakin ystäviä, joten kyllä tämä kodilta tuntuu. Oulu on kuitenkin aina sielunkaupunkini. Ei se oululaisuus lähde musta ikinä, hän naurahtaa.

Lue myös: Ellinoora hehkuttaa uutta ystäväänsä Roope Salmista: Karismaattinen monitaituri!

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat