Kuva: AOP

Hurjapäät-kaunotar varoittaa suosikkielokuvien tekijöitä: "Jos asiat eivät muutu, jätän hyvästit"

28.06.2017 13:30 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Michelle Rodriguez on kyllästynyt siihen, että kuinka naisia sorsitaan suositussa elokuvasarjassa.

Näyttelijä Michelle Rodriguez on tullut tutuksi Hurjapäät-elokuvissa, missä hän on näytellyt alusta alkaen. Yhteensä kaunotar on näytellyt Letty-hahmoa viidessä Hurjapäät-elokuvassa.

Nyt Rodriguez on ilmoittanut sosiaalisessa mediassa, että aikoo luopua rakastetusta roolistaan, mikäli elokuvayhtiö ei muuta käytäntöjään Hurjapäät-elokuvien suhteen.

"Toivon, että he päättävät näyttää rakkautta tuotannon naisille seuraavassa elokuvassa. Tai sitten joudun jättämään hyvästit rakastetulle elokuvasarjalle. Tämä on ollut mahtava kokemus ja olen kiitollinen mahdollisuudesta, jonka fanit ja elokuvayhtiö ovat antaneet minulle vuosien aikana. Yksi rakkaus", Rodriguez kirjoittaa Instagram-tililleen lisäämänsä kuvan yhteydessä.

Too Fab -sivusto on uutisoinut, että Universal Pictures ei ole kommentoinut Rodriguezin lausuntoa millään tavalla.

Viimeisimmässä Hurjapäät-elokuvassa oli mukana yksi uusi naishahmo, jota näytteli Charlize Theron. Elokuvassa kuitenkin vähennettiin Elsa Patakyn näkyvyyttä, ja sen lisäksi myös kaikkien muiden naisroolihahmojen näkyvyyttä. Sen sijaan tuoreeseen elokuvaan tulivat tuomaan lisää energiaa Dwayne "The Rock" Johnson sekä Jason Statham.

Ei siis ole ihme, jos Rodriguez haluaa puolustaa naisten asemaa suositussa elokuvasarjassa.

Lähde: Too Fab

Lue myös: Vin Dieselin ei pitänyt näytellä Hurjapäät-elokuvissa - katso, kuka kieltäytyi ensin roolista

Kilpailut

Uusimmat