Roope Salminen elää hetkessä - Yhtä asiaa hän kuitenkin katuu

30.06.2017 07:00 - Katariina Auvinen

Mielenkiintoisen päähänpiston jälkeen Salminen koki kivun monta viikkoa tempauksen jälkeen.

Laulaja ja näyttelijä Roope Salminen kertoo Iskelmä Festivaaleilla antamassaan haastattelussa, että hän ei ole ihminen, joka katuu tehtyjä asioita, paitsi yhtä. Salminen kuvailee itseään ihmiseksi, joka elää hetkessä. 

- Usein sellaisetkin asiat, mitkä tuntuvat holtittomilta, niistä on jotain hyötyä. En mieti asioita, vaikka niihin sisältyisikin riski, hän sanoo. 

Yksi asia on kuitenkin sellainen, josta Salminenkaan ei ole löytänyt hyötyä. 

- Kiipesin kerran Helsingissä Aleksis Kiven patsaaseen ja putosin sieltä niin pahasti, että jouduin kävelemään kepeillä muutaman viikon. Siitä en ole tähän päivään mennessäkään löytänyt mitään hyötyä, Salminen nauraa. 

Roope Salminen & Koirat eivät kaipaa hyväksyntää

Salmisen unelmana oli pitää lomaa tämä kesä, mutta tv-sarjan kuvaukset vievät ajan viikolla ja bändinsä kanssa hän keikkailee viikonloppuisin. Lomaa ei jää yhtään, mutta Salminen ei valita. 

- Olemme menossa bändin kanssa siihen suuntaan, että teemme mitä haluamme. Jos ihmiset tykkäävät siitä, niin sen parempi, jos eivät niin sitten eivät, hän sanoo. 

Haluaisin musiikin parissa vielä tehdä levyn, jolle voisin itse antaa aivan täydet kymmenen pistettä. Jos levystä tulisi massamenestys, niin se on vain plussaa. 

Lue myös: Roope Salminen ystävänsä kuolemasta Me Naisissa: "Tekisin mitä vain, että saisin hänet takaisin"

Lue myös: Roope Salminen ja Ellinoora tekivät yhdessä voimabiisin, jossa on tärkeä sanoma - kuuntele

Kilpailut

Uusimmat