Kuva: AOP

Twitter-tilinsä poistanut Ed Sheeran vietti avoimesti päiväänsä tyttöystävänsä kanssa

05.07.2017 15:45 - Katariina Auvinen

Laulaja poisti pari päivää sitten Twitter-tilinsä, koska kyllästyi negatiivisiin kommentteihin.

Brittiläinen supertähti Ed Sheeran, 26, ilmoitti pari päivää sitten poistaneensa Twitter-tilinsä kokonaan. Laulaja kertoi kyllästyneensä negatiivisiin kommentteihin, joita hänen tilinsä oli täynnä. Hän ilmoitti päätöksestään faneille. 

Eilen laulaja vietti Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää tyttöystävänsä kanssa New Yorkissa. Yhdysvalloissa asunut urheilija-rakas, Cherry Seaborn, 25, ja Sheeran lähtivät Manhattanilaisesta hotellista yhdessä. 

Pariskunnalla oli kummallakin samanlainen paita, ja kädessään Seaborn kantoi auringonkukkaruukkua. Pariskunta tuntee toisensa jo teini-iältä, koska he ovat käyneet samaa koulua yhdessä. Ystävyys syveni rakkaudeksi ja pari on virallisesti tunnustanut seurustelevansa. Suhteen arvellaan alkaneen jo viime vuonna, kun Seaborn muutti Yhdysvalloista Britanniaan.

Tähti ilmoitti pitävänsä vielä Instagram-tilinsä, mutta Twitteriin hän ei omien sanojensa mukaan enää palaa, koska kommentit pilasivat aina hänen päivänsä. Sheeranilla oli Twitterissä yhteensä 19.1 miljoonaa seuraajaa. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Huhu: Ed Sheeran jättämässä musiikkibisneksen - kaipaa normaalia elämää

Lue myös: Laulaja Ed Sheeran: "Sain soittamisen lahjan, koska tarvitsin apua pukille pääsemisessä"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat