Kuva: Instagram

Mies järjesti yllätyksen ystävälleen aina kun he söivät ulkona - Nainen ei ollut mielissään

06.07.2017 19:15 - Katariina Auvinen

Joskus kaikki yllätykset eivät ole niin mielekkäitä, varsinkin jos ne tuodaan eteen monta kertaa.

Kukapa ei pitäisi yllätyksistä, mutta jos saman yllätyksen saa moneen kertaan se menettää hieman merkitystään. Erään miehen yllätykset omalle ystävälleen eivät nimittäin muutaman kerran jälkeen irroittaneet enää hymyä naisen kasvoille. Englantilainen Kevin Freshwater jakoi Instagramissa videon, jossa hän yllättää ystävänsä Dannika Daisyn

Freshwater kertoo, että aina kun hän ja Dannika ovat yhdessä syömässä, hän käy kertomassa henkilökunnalle, että naisella on tänään syntymäpäivä. Aterian jälkeen muun muassa mallina työskentelevälle Daisylle tullaan yleensä laulaen toivottamaan hyvää syntymäpäivää kakun kera. Katsojille tuskin tuli yllätyksenä, että naisella ei todellakaan ollut syntymäpäivä. 

Mies on kuvannut kolme eri ravintolakertaa videolle. Loppupeleissä Daisy ei kuitenkaan ole ollenkaan mielissään vaan lähinnä nolostunut tilanteesta. Hän kuitenkin kiittelee aina henkilökuntaa hienosta yllätyksestä, vaikka mulkoileekin pöydän toisella puolella kuvaavaa Freshwateria murhaavasti. 

Instagramissa mies on saanut niin puolesta kuin vastaankin lukuisia kommentteja. Jotkut ovat sitä mieltä, että miehen idea on nerokas ja hauska. Toisaalta häntä syytetään tarjoilijoiden juoksuttamisesta ja heidän aikansa tuhlaamisesta.

Katso video alta tai jos se ei näy, niin täältä

Lue myös: Pariskunnan hääkuvasta löytyi härski yllätys - katso otos

Lähde: Instagram

Kilpailut

Uusimmat