Kuva: AOP

Realitytähtien raju riita syvenee: Blac Chyna syyttää Rob Kardashiania väkivaltaisuudesta

11.07.2017 09:00 - Emmi Moilanen

Chyna on kertonut oikeudelle Kardashianin solvanneen ja tönineen naista.

Yhdysvaltalainen People-lehti uutisoi seurapiirijulkkis Blac Chynan, 29, syyttävän ex-miestään Rob Kardashiania, 30, väkivaltaisesta käytöksestä. Chyna väittää pariskunnan välillä olleen fyysistä eripuraa aikaisemmin, ennen alastonkuvakohua.

People-lehden saamista oikeuden asiakirjoista selviää, että tositelevisiosta tutuksi tullut ex-pariskunta on käynyt läpi ikävän välikohtauksen huhtikuun 8. päivänä.

”Rob oli vihainen minulle ja puhui minusta ikävään sävyyn 4-vuotiaan poikani King Stevensonin kuullen. Kun sanoin hänelle, että hän ei voi puhua minulle noin lapsen kuullen, Rob huusi, että voin painua aivan minne tahdon.”

”Yritin soittaa Kingin isälle. Rob nappasi välittömästi puhelimeni ja työnsi minua, jolloin kaaduin maahan polvilleni,” People avaa asiakirjoihin kirjattua tapahtumakulkua.

Peoplen artikkelista käy myös ilmi, että Chyna oli säikähtänyt pariskunnan merkittävää kokoeroa ja paennut tilanteesta kylpyhuoneeseen.

”Hän satutti minua, olin kauhuissani ja jalkaani sattui. Minun oli myös vaikea kävellä usean päivän ajan.”

Uutisoimme aiemmin, kuinka Kardashian julkaisi Chynasta alapääkuvia omalla Instagram-tilillään. Chyna kommentoi kuvakohua Good Morning America -ohjelmassa maanantaina.

- Kuinka joku voi julkaista tuollaisia kuvia minusta. Luotin tähän henkilöön ja tunsin oloni petetyksi, Chyna pohtii tapahtunutta.

Blac Chynalla ja Rob Kardashianilla on yksi yhteinen lapsi, alle vuoden ikäinen tyttö, Dream. Chynalla on myös yksi yhteinen poika, King Cairo, edellisestä suhteestaan räppäri Tygan kanssa.

Lue myös: Pariskunnan törkeä riita syvenee - Blac Chyna haluaa lähestymiskiellon Rob Kardashianille

Lue myös: Rob Kardashian ja Blac Chyna palasivat päivän ajaksi yhteen!

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat