Kuva: Fotolia

Rillit Huurussa -sarjan tähti on raskaana - pelkää suuresti uutta keskenmenoa

12.07.2017 14:20 - Katariina Auvinen

Näyttelijä myönsi ettei uskalla vielä iloita kunnolla tästä raskaudesta, koska keskenmenon jättämät haavat ovat vielä niin tuoreet.

Rillit Huurussa -sarjan Bernadettea näyttelevä Melissa Rauch odottaa ensimmäistä lastaan yhdessä miehensä Winston Rauchin kanssa. 37-vuotias näyttelijä kertoi uutisen lisäksi kokeneensa yhden keskenmenon aiemmin, ja sen jättäneen häneen pelon uudesta keskenmenosta. 

Rauchin tiedottajan mukaan Melissa on erittäin onnellinen raskausuutisesta, mutta hänestä tuntuu omituiselta edes puhua asiasta ääneen. 

"Hän odottaisi mielummin niin kauan, että lapsi menee kouluun ja kertoisi kaikille vasta sitten", näyttelijän tiedottaja kertoo Mirror-julkaisulle. 

Melissa Rauch on kertonut, että keskenmeno on ollut yksi surullisimmista asioista hänen elämässään.

"Kuvittele, että katsot lastasi ultrassa ja et näe hänen sydämen lyöntejään. Juuri pari viikkoa sitten olet katsonut tervettä lasta samaisesta monitorista, joka on saanut meidän mielettömän onnellisiksi. "

Hän on myös avautunut, että jokainen raskausuutinen hänen lähipiirissään on aiheuttanut pienen puukoniskun hänen sydämeensä. Melissa Rauchin mukaan se ei johtunut siitä, että hän ei olisi ollut onnellinen ystäviensä ja läheistensä puolesta. Hän vain mietti, miksi he tulevat niinkin helposti raskaaksi ja saavat lapsia, kun hän ei siihen pysty. 

Lue myös: Kulissien takainen suhde, salainen sukunimi: Asiat, joita et tiennyt Rillit huurussa -sarjasta

Lue myös: Rillit huurussa -tähden maatila paloi poroksi

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat