Kuva: AOP

Blac Chyna alastonkuvakohun jälkeen: Haluan seuraavan mieheni olevan itsevarma ja voimakas

13.07.2017 15:30 - Senja Rapila

Ex-pariskunnan tulisia riitoja on saatu seurata sosiaalisesa mediassa. Tällä hetkellä Rob Kardashianilla on väliaikainen lähestymiskielto.

Hollywoodissa kuohuu tällä hetkellä, kun Kardashianien perheen musta lammas Rob Kardashian on mennyt jakamaan ex-kihlatustaan Blac Chynasta alastonkuvia sosiaaliseen mediaan. Chyna kommentoi tapausta ensimmäistä kertaa muutama päivä sitten.

- Olin totta kai järkyttynyt. Mietin, miten kukaan voi jakaa tuollaisia kuvia minusta. Kyseessä oli ihminen, johon olin luottanut. Tunsin oloni petetyksi, Chyna avautuu ABC Newsin haastattelussa. Voit lukea aiheesta lisää täältä.

Kaunotar haki entiseen miesystäväänsä lähestymiskieltoa ja Rob saikin oikeuden päätöksellä väliaikaisen lähestymiskiellon Chynaan.

"Haluaisin itsevarman miehen"

Alastonkuvakohun kohteeksi joutunut malli on kertonut tuoreessa haastattelussa, ettei ole valmis deittailemaan vielä, mutta tietää millaisen miehen haluaa elämäänsä.

- Haluaisin jonkun itsevarman miehen, joka pitää huolta bisneksistään, on voimakas, terve... Jonkun, joka rakastaa perhettään ja kohtelee ystäviään - ja minua - oikein, Chyna on kommentoinut.

Chynan mielestä kunnioitus on myös iso osa tervettä parisuhdetta.

- Kun kunnioitus tulee, rakkaus tulee. Ja kun rakkaus tulee, todella terve parisuhde tulee.

Rob Kardashian ja Blac Chyna. (kuva: AOP)

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Kylie Jenner julkaisi seksikkään uimapukukuvan - otos keräsi hetkessä järjettömän tykkäysmäärän

Kilpailut

Uusimmat