Kuva: Splash

Lentoyhtiö lennätti muusikon koiran väärälle kentälle: Artisti aikoo haastaa yhtiön oikeuteen

16.07.2017 16:15 - Tiina Svensk

Schoolboy Q suunnittelee haastavansa United Airlinesin oikeuteen tapahtuneen vuoksi.

Matkustaessa voi sattua mitä erikoisempia onnettomuuksia - toiset niistä ovat harmittomampia kuin toiset. Nyt 30-vuotias rap-artisti Quincy Hanley, joka tunnetaan paremmin nimellä Schoolboy Q, joutui kuitenkin tilanteeseen, joka oli kaukana harmittomasta. Artisti matkusti lemmikkikoiransa kanssa, ja lentoyhtiö lennätti koiran vahingossa väärään maahan.

Kun artistin kone laskeutui Kaliforniaan, hän huomasi, mitä ranskanbulldog-pennulle oli oikein käynyt. Pian Schoolboy Q:lle selvisi, että hänen koiransa oli Kalifornian sijaan Chigagon kentällä. Räppäri ilmaisi suuttumuksensa hyvin selvästi - myös sosiaalisessa mediassa.

"United Airlines, olette idiootteja, MITEN LAITOITTE KOIRANI VÄÄRÄLLE LENNOLLE??? Tarvitsen vastauksia", artisti latasi Twitter-tilillään. Jos tviitti ei näy, voit lukea sen täältä.

Uutissivusto NME:n mukaan Schoolboy Q antoi aiheesta myös nopean haastattelun, missä hän oli huolissaan koiransa voinnista. Samalla hän kertoi suunnittelmistaan haastaa lentoyhtiö oikeuteen. Myös lentoyhtiö reagoi tilanteeseen hyvin nopeasti. United Airlines antoi lausunnon, missä pahoitteli tapahtunutta:

"Lemmikit ovat asiakkaan perhettä ja heidän terveys ja hyvinvointi on meille erittäin tärkeää", lausunnossa kerrottiin. Samalla lentoyhtiö kertoi, että lemmikki on jo löytänyt tiensä takaisin omistajansa luokse.

Lue myös: Minkä rotuinen koira sopii sinulle parhaiten? Horoskooppimerkkisi paljastaa

Lue myös: Omistaja hylkäsi lihavan koiransa - katso kuvat hurjasta muodonmuutoksesta

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat