Kuva: AOP

Laulaja R. Kellyä syytetään teinityttöjen pakottamisesta "seksikulttiin" - nyt vastaa syytöksiin

18.07.2017 10:45 - Iiro Myllymäki

Useiden nuorten naisten äidit väittävät tytärtensä kadonneen R. Kellyn matkaan. Syytösten mukaan Kelly pitää tyttöjä kotonaan ja muun muassa kuvaa itseään harrastamassa seksiä heidän kanssaan.

Varsinkin 1990-luvulla suuressa suosiossa ollutta r’n’b-laulaja R. Kellyä, 50, syytetään nuorten naisten houkuttelemisesta ”seksipakkomielteiseen kulttiin”. Usean teinitytön vanhemmat ovat väittäneet Buzzfeed-sivustolle, että Kelly pitää heidän tyttäriään vasten tytärten omaa tahtoa hänen kodeissaan Chicagossa ja Atlantassa ja kontrolloi tiukasti näiden nuorten naisten elämää.

Syytösten mukaan Kelly kuvaa itseään harrastamassa seksiä nuorten naisten kanssa, on ottanut naisilta kännykät pois ja antanut tilalle vain rajallisesti toimivat puhelimet. Tämän lisäksi väitetään, että Kelly rajoittaa sitä, kuinka usein naiset saavat poistua Kellyn kotoa ja käyttäytyy heitä kohtaan väkivaltaisesti, jos he rikkovat sääntöjä.

Muun muassa I Believe I Can Fly -hitistä tunnettu R. Kelly on edustajiensa välityksellä nyt vastannut rajuihin syytöksiin.

”Herra Robert Kellyä kohtaan suunnatut syytökset huolestuttavat ja häiritsevät häntä. Herra Kelly kiistää tiukasti tällaiset syytökset ja työskentelee ankarasti tavoittaakseen syytösten tekijät ja puhdistaakseen maineensa”, TMZ-sivuston julkaisemassa tiedotteessa kirjoitetaan.

(kuva: AOP)

Myös R. Kellyn ex-työntekijät syyttävät

Buzzfeedin alkuperäisessä uutisessa eräs äiti selittää tarkemmin, miten hän uskoo tyttärensä päätyneen R. Kellyn kultin osaksi. J-nimellä esiintyvän äidin mukaan hänen tuolloin 19-vuotias tyttärensä tapasi Kellyn tämän konsertin jälkeen takahuoneessa, ja Kelly lupasi auttaa tytärtä musiikkiuran käynnistämisessä.

Äiti väittää, että tytär kutsuttiin toiselle Kellyn keikalle ja pian tämän jälkeen äiti ei enää tiennyt tyttärensä olinpaikkaa. Hän kertoo, ettei ole nähnyt tytärtään viime joulukuun jälkeen. Äiti on ottanut yhteyttä poliisiin, mutta poliisi ei pidä tytärtä kadonneena, sillä hänen väitetään asuvan Kellyn kanssa omasta tahdostaan.

J on kertonut Buzzfeedille, millainen hänen viimeisin kohtaamisensa tyttärensä kanssa oli.

- Oli kuin hänet olisi aivopesty. Hän näytti aivan vangilta. Se oli kamalaa. Halasin häntä pitkään. Hän vain sanoi, että hän on rakastunut ja että Kelly pitää hänestä huolen, J kertoo.

Vanhempien lisäksi myös kolme Kellyn entistä työntekijää, Cheryl Mack, Kitti Jones ja Asante McGee, ovat nyt väittäneet Kellyn pyörittävän naisista koostuvaa kulttia. Työntekijöiden mukaan Kelly on taitava manipuloimaan ja kontrolloimaan ihmisiä.

- Naiset luulevat, että pääsevät nauttimaan R. Kellyn siivellä luksuselämästä. Näin ei ole. Sinun täytyy pyytää ruokaa. Sinun täytyy pyytää päästäksesi vessaan. Kelly on mestari kontrolloimaan mieliä, väittää Cheryl Mack, joka sanoo olleensa miehen henkilökohtainen assistentti puolentoista vuoden ajan muutama vuosi sitten.

R. Kellyllä on pitkä historia seksuaalirikossyytöksistä. Miestä on muun muassa syytetty useiden alaikäisten tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä 1990- että 2000-luvulla.

Lue myös: R'n'B:n kuningas järkyttyi: Fani tarrasi keikalla kiinni sukukalleuksiin!

Lähteet: Metro.co.uk, Metro.co.uk, Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat