Kuva: AOP

Huippukokki Gordon Ramsay lentää ensimmäisessä luokassa - hänen lapsensa eivät

18.07.2017 15:45 - Katariina Auvinen

Ramsay on kieltänyt lapsiltaan pääsyn ensimmäiseen luokkaan.

Värikkäästä kielenkäytöstään tunnettu englantilainen huippukokki Gordon Ramsay, 50, matkustaa usein pitkin maailmaa. Ramsay istuu vaimonsa Tana Ramsayn, 49, kanssa lentokoneessa ensimmäisessä luokassa. Heillä on yhteensä neljä lasta, joista kaikki istuvat lentomatkoilla muiden lentomatkustajien keskuudessa. 

Ramsaylla huhutaan olevan varallisuutta jopa 34 miljoonaa euroa, mutta hän haluaa vaimonsa kanssa pitää lastensa jalat omien sanojensa mukaan maan pinnalla. Ramsayn mukaan lasten pitää ymmärtää rahan arvo ja se, mitä voidaan saavuttaa rankalla työnteolla. Huippukokki on myös avoimesti kertonut, että hän ei aio jättää perinnöksi rahojaan lapsilleen. 

Pariskunnalla on kolme tytärtä ja yksi poika. He julkistivat viime vuonna Tanan odottavan heidän viidettä lastaan, mutta valitettavasti hän kärsi keskenmenon.

Ramsay on myös perustellut päätöstään etteivät niin nuoret lapset tee mitään ylimääräisellä tilalla, jota ykkösluokassa on tarjolla matkustaville. Heille riittää viihdykkeeksi tablettitietokoneet. Pariskunta on myös päättänyt, että he avustavat lapsiaan maksamalla tulevaisuudessa 25 prosenttia heidän tulevan talonsa kauppahinnasta. 

Lue myös: Gordon Ramsayn nakuiluvideo sai netin sekaisin: "Pakarat näyttävät pehmeämmiltä kuin vauvan pylly"

Lue myös: Julkkiskokki Gordon Ramsay toi 17-vuotiaan tyttärensä avecina punaiselle matolle - mikä kaunotar!

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat