Kuva: AOP

Ed Sheeran jatkaa tv-uraansa - seuraavaksi antaa äänensä Simpsoneihin!

18.07.2017 11:15 - Iiro Myllymäki

Game of Thrones -esiintymisensä jälkeen laulajatähti esiintyy Simpsonit-animaatiosarjassa.

Kirjoitimme eilen laulaja Ed Sheeranin, 26, esiintymisestä supersuositussa Game of Thrones -tv-sarjassa. Miehen lyhyt esiintyminen ei saanut järin innostunutta vastaanottoa sarjan faneilta. Nyt on selvinnyt, että Sheeran jatkaa aluevaltauksiaan tv-maailmassa.

Seuraavaksi mies on mukana legendaarisessa Simpsonit-animaatiossa. Sheeran antaa sarjassa äänensä Brendan-nimiselle laulajahahmolle, joka nähdään Haw Haw Land -nimisessä musikaalissa. Kyseinen musikaali on luonnollisesti parodia hittielokuva La La Landista. Alla olevasta twiitistä näet, miltä Sheeranin hahmo näyttää sarjassa:

Simpsonien vastaava tuottaja Al Jean kertoo jakson juonesta sen, että sarjan vakiohahmo Lisa ihastuu Brendaniin tämän lahjakkuuden vuoksi. Samalla Nelson yrittää voittaa Lisan puolelleen omalla laulamisellaan.

Sheeran tunnetaan Simpsonien fanina. Hänen tähdittämänsä jakso nähdään sarjan tulevalla kaudella, joka on jo 29. Simpsonit-kausi. Aiemmin Simpsoneissa on kuultu muun muassa Michael Jacksonin, Lady Gagan ja Paul McCartneyn ääntä.

Lue myös: Ed Sheeran suunnittelee elokuvaa omasta elämästään: "Kuin 8 Milen ja Notting Hillin sekoitus"

Lähteet: Metro.co.uk, Time

Kilpailut

Uusimmat