Kuva: Instagram

Naisen valtava takapuoli varastaa huomion - haluaa näyttää Kim Kardashianilta

20.07.2017 18:45 - Katariina Auvinen

Lääkäreiden varoituksista huolimatta Jennifer Pamplona, 24, päätti ruiskututtaa takapuoleensa rasvaa yhteensä neljän tuopillisen verran.

Brasilialainen nainen Jennifer Pamplona, 24, on käyttänyt huiman summan summan takapuolensa muokkaamiseen. Hän on kustantanut yhteensä yli 400 000 euroa takapuoleensa. Pamplona on ihannoinut pitkään seurapiirikaunotar Kim Kardashiania. Ihannoiminen on mennyt jo niin pitkälle, että hän on päättänyt muokata itseään kaunottaren näköiseksi. 

Kardashianin iso takapuoli on ollut otsikoissa jo pitkään. Pamplona päätti muokata itselleen samanlaisen suuren takapuolen kun Kardashianilla. Lääkäri ruiskutti yhteensä neljä isoa tuopillista rasvaa naisen takapuoleen. 

Tämän lisäksi Pamplona on myös käynyt läpi kaksi rintojen suurennusleikkausta, häneltä on poistettu neljä kylkiluuta ja hän on käynyt rasvaimussa. Kun hän suunnitteli takapuolen suurennustaan, kahdeksan lääkäriä kieltäytyi ruiskuttamasta rasvaa hänen kehoonsa. 

"Lääkärit kysyivät minulta, pelkäänkö ollenkaan kuolemaa? Sanoin, että en. Ainakin jos kuolen, niin kuolen kauniina ja onnellisena." 

Nuori nainen kertoo olevansa leikkausten ja muokkauksen jälkeen paljon onnellisempi. Hän on taistellut masennusta vastaan nuoruudessaan. Hän sanoo, ettei hän ole ikinä ennen onnistunut saavuttamaan isoa takapuolta, vaikka on tehnyt sen eteen töitä. 

"Tapailin esimerkiksi jalkapalloilijaa, joka valitti minun olevan liian laiha ja minulla ei ole suurta peppua." 

Vartalon muokkauksesta on koitunut myös harmia Pamplonalle, jonka mukaan hänen äitinsä ei puhunut tyttärelleen kahteen viikkoon takapuolen suurennuksen jälkeen. Hän itse vakuuttaa olevansa tällä hetkellä onnellinen ja ylpeä vartalostaan. 

Lue myös: Kuvat luonnottomimmista povipommeista jättävät sanattomaksi - katso ja kauhistu

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat