Kuvat luonnottomimmista povipommeista jättävät sanattomaksi - katso ja kauhistu

23.06.2017 13:15 - Karoliina Kotala

Plastiikkakirurgian yleistyminen on tuonut mukanaan todella hämmentäviä lieveilmiöitä.

Maailmalla uutisoidaan säännöllisin väliajoin naisista ja miehistä, jotka ovat muokanneet kehoaan äärimmäisyyksiin. Aikanaan uutisoimme muun muassa miehestä, joka oli operoinut itsensä idolinsa Kim Kardashianin näköiseksi. Toinen mies taas laitatti itselleen silikonirinnat vain voittaakseen miesporukan vedon.

Vastaavia tarinoita nousee esiin nykyisin yhä useammin ja osa ihmisistä jopa leikkauttaa itsensä esimerkiksi vampyyrin tai alienin näköisiksi. Rahalla onkin nykyisin mahdollista saada mitä käsittämättömämpiä toiveita toteutetuksi kauneuskirurgian saralla, huolimatta siitä, kuinka erikoinen tai arveluttava lopputulos onkaan.

Yksi ilmiö ovat myös naiset, jotka leikkauttavat itsensä barbie-mittoihin. Pelkästään suuret rinnat eivät ole hankintalistalla, vaan myös vyötäröä kavennetaan, poskipäitä kasvatetaan, huulia suurennetaan ja rinnoista tehdään vähintäänkin valtavat.

Alla esimerkkejä naisista, joiden kohdalla kauneuskirurgiset operaatiot on viety äärimmäisyyksiin ja sana ”povipommi” on pelkkää vähättelyä.

Alla pari videota -nimisestä naisesta, joka tienaa elantonsa uhkean ulkomuotonsa avulla:

Alla puolestaan Mary Madison Love, jonka povi on vähintäänkin kookas:

Lue myös: Nyt halutaan pienet nännit - suosituimmat kauneusleikkaustrendit vuonna 2017

Lue myös: Brasilialainen nainen, 27, on kauneusleikkausaddikti: "Kaikkien pitäisi leikellä itsensä kauniiksi"

Kilpailut

Uusimmat