Rakkaudessa kaltoinkohdeltu Johanna Pakonen Anna-lehdessä: "On tärkeä huolehtia itsestä parisuhteessa"

20.07.2017 10:34 - Anna Hopi

41-vuotias laulaja elää nyt onnellisessa suhteessa Hunks-tanssijan kanssa.

Kovia entisissä parisuhteissaan kokenut laulaja Johanna Pakonen osaa arvostaa nyt kunnollista miestä, kun sellainen tuli kohdalle. Vaikeat parisuhteet saivat tähden sairastumaan syömishäiriöihin. Pakosella on kokemusta uskottomista ja julmista suhteista, joissa häntä on haukuttu ja vähätelty. Toisissa suhteissa miehen suhtautuminen vaihtui ihastuksesta kylmyyteen.

Nyt 41-vuotias laulaja kertoo olevansa ensi kertaa parisuhteessa, jossa häntä arvostetaan ja kunnioittaan sellaisena kuin hän on. Scandinavian Hunks -tanssija Antti Lehdon kanssa leimahti ensikatseesta.

Molemmat olivat omissa seurueissaan ravintolassa, kun katseet kohtasivat - ja se oli menoa. Vetovoima oli heti fyysistä, ja Pakonen ilahtui, kun hän havaitsi keskustellessa ihastuksessaan myös älliä. Seuraavalla tapaamisella se oli jo selvää - tässä on jotain enemmän.

Pakonen elää etäsuhteessa rakkaansa kanssa. Hän asuu Oulussa, Lehto taas Helsingissä. pari pitää yhteyttä aina kun voi ja panostaa yhteisiin hetkiin täysillä.

- Koen, että minulla ja Antilla on tasapainoinen ja onnellinen parisuhde. Olemme tasavertaisia kumppaneita. Haluamme viettää aikaa yhdessä, mutta suhteessamme on tilaa myös omille menoille ja ystäville, joita molemmilla on paljon, hän sanoo Anna-haastattelussa.

Laulaja sanoo oppineensa menneiltä parisuhteilta sen, miten "tärkeää on huolehtia itsestä myös parisuhteessa".  Tähti on ymmärtänyt pärjäävänsä yksin, mutta tarvitsevansa Lehtoa eri toten elämänkumppaniksi, koska ei viihdy yksin.

(kuva: Handout)

Lähde: Anna.

Lue myös: Johanna Pakonen, 40, otti varaslähdön kesään - julkaisi seksikkään kuvan bikineissä

Lue myös: IL: Tangokuningatar Johanna Pakonen löysi uuden rakkauden - seurustelee Hunks-tanssijan kanssa

Kilpailut

Uusimmat