Kuva: AOP

Povipommi Katie Price, 39, kävi kasvojenkohotuksessa - katso kuvat

26.07.2017 09:45 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Naiselle on ennestään tehty esimerkiksi kahdeksan rintaleikkausta.

Glamour-malli, reality-tähti ja viiden lapsen äiti Katie Price on tunnettu siitä, että hän luottaa plastiikkakirurgin apuun useissa asioissa. Nainen on muun muassa ollut kahdeksassa rintaleikkauksessa. Nyt hän on käynyt kasvojenkohotuksessa.

Nainen hehkuttaa alle 10 000 euron operaation olleen "fantastinen". Toipumisaika oli lyhyt, sillä kasvojenkohotus tehtiin laittamalla ihon alle niin sanottuna meso-lankoja, joita voidaan tarpeen tullen vuosien varrella kiristää. 

39-vuotias Price kuitenkin myöntää, että operaatioita on kenties tullut tehtyä jo liikaakin. Asia oli tullut hänen mieleensä, kun hänen poikansa Junior oli kysynyt äidiltään, miksi tämä jatkuvasti tekee itselleen jotain. 

- Hän sanoi minulle: "Miksi teet itsellesi koko ajan jotain, olet niin kaunis? Äiti, sinulla on kulmakarvat tatuoitu naamaan, sinulla on irtoripset, sinun nenäsi on leikattu, sinulle on laitettu uudet hampaat ja nyt teet tällaisia asioita kasvoillesi. Miksi?". Ja tiedättekö, minulla ei ollut hänelle mitään hyvää vastausta, Price kertoi Loose Women -ohjelmassa, jossa hän toimii yhtenä juontajista. 

Katso kuvia Pricestä lähetyksestä, jossa hän esitteli kasvojenkohotuksen tuloksia, alta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Katie Pricen tuore kuva on melkoinen näky: Rinnat jo kuin jalkapallot!

Lue myös: Katie Price julkaisi kuvan pienestä tyttärestään - seuraajat huolestuivat

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat