Kuva: AOP

Scott Disick haaveilee vielä elämästä Kourtney Kardashianin kanssa

26.07.2017 19:15 - Katariina Auvinen

Disick toivoo parin palaavan vielä yhteen, mutta ei aio muuttaa itseään millään tavalla.

Yhdeksän vuotta on/off-suhteessa olleet Kourtney Kardashian, 38, kanssa ollut Scott Disick, 34, on paljastanut ystäväpiirilleen, että hän toivoisi vielä parin palaavan yhteen jotain päivänä. Kardashianilla ja Disickillä on yhteensä kolme lasta yhdessä. Pari erosi lopullisesti vuonna 2015, jonka jälkeen miehellä on riittänyt seuraa joka sormelle. 

Kardashian kyllästyi Disickin pettämiseen ja alkoholin käyttöön. Disick on väittänyt kärsivänsä seksiaddiktiosta, joka sai hänet ajautumaan usean naisen sänkyyn, ollessaan vielä suhteessa Kardashianin kanssa.

Kourtney Kardashian on löytänyt jo uuden rakkauden mallina työskentelevästä Younes Bendjimasta, 23. Bendjima on kotoisin Ranskasta, jossa pari on viettänyt paljon aikaa yhdessä. Heidän kerrotaan olevan erittäin rakastuneita toisiinsa. Disick on yhdistetty taas parikymppiseen näyttelijään sekä laulajaan Bella Thorneen, 19, jonka kanssa Disickillä on lyhyt suhde. Thorne kertoi julkisuudessa kokevansa itsensä petetyksi, koska mies ei halunnutkaan vakavaa seurustelusuhdetta hänen kanssaan. 

Sen sijaan Disick on jatkanut bilehuuruista elämäänsä. Daily Mail-julkaisun mukaan Disick toivoisi palaavansa yhteen lastensa äidin kanssa, mutta ei aio tehdä asian eteen mitään. Pari on viettänyt ajoittain aikaa yhdessä kolmen lapsensa vuoksi. 

Lue myös: Scott Disick pyörtää puheitaan: "On törkeää, että kaikki sanovat minua seksiaddiktiksi"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat