Kuva: AOP

Reese Witherspoon julkaisi kuvan 18-vuotiaan tyttärensä kanssa - kuin sisaruksia

27.07.2017 22:45 - Katariina Auvinen

Näyttelijä ei näytä vanhentuneen ollenkaan vuosien saatossa.

Näyttelijä Reese Witherspoon, 41, julkaisi hänestä ja pian 18-vuotiaasta tyttärestään Avasta Instagramissa. Pari näyttää enemmänkin sisaruksilta kuin äidiltä ja tyttäreltä. Heidän yhdennäköisyys on myös hämmästyttävä. 

Näyttelijä paljasti Entertaiment Tonight -julkaisulle, että hänestä tuntuu omituiselta nähdä tyttärensä aikuistuvan hetki hetkeltä. 

"Tuntuu oudolta ajatella, että hän on jo 18-vuotias. Toisaalta se on mahtavaa, koska me teimme sen yhdessä. Kasvoimme yhdessä tähän hetkeen." 

Tytär on syntynyt näyttelijän ja Ryan Phillippen, 42, liitosta. Hänellä on entisen miehensä kanssa vielä poika, Deacon, 13. Nykyisin Witherspoon seurustelee Jim Tothin kanssa. Heillä on nelivuotias Tennessee-poika. 

Witherspoon kertoi julkaisulle lasten teettävän paljon töitä, mutta hän on todella ylpeä siitä, millaisia heidän lapsistaan on tullut. Näyttelijä puhui myös siitä, kuinka paljon hän on tehnyt töitä elämänsä aikana. 41-vuotias kaunotar esiintyi ensimmäisen kerran ollessaan 14-vuotias. Hän on tuntenut myös syyllisyyttä siitä, että näyttelijä on töiden puolesta paljon poissa kotoa. 

"Kaikki äidit tuntevat syyllisyyttä olisivatpa he liikaa kotona tai liian paljon töissä. Niin se vain on. Sinun pitää vain elää omaa elämääsi ja tehdä omat päätöksesti. Jokainen perhe on erilainen." 

Lue myös: Reese Witherspoon saapui punaiselle matolle tyttärensä kanssa - mikä upea kaksikko

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat