Kuva: Mikko Räsänen

Esko Eerikäinen yllättyi totaalisesti kesken suoran lähetyksen - joulupukki soitti studioon

27.07.2017 16:50 - Katariina Auvinen

Radio Novan kesäiltapäivien juontaja Esko Eerikäinen sai maistaa omaa lääkettään, kun hänet yllätettiin mielenkiintoisella puhelulla.

Radio Novan kesäiltapäivien juontaja Esko Eerikäinen on soittanut koko heinäkuun ajan lähetyksessään yllätyssoiton johonkin Suomen kesäiseen paikkaan. Eerikäinen on soittanut kuukauden aikana muun muassa Suomen vanhimpaan kyläkauppaan ja saaristossa sijaitseviin kahviloihin. Tänään torstaina oli vuorossa viimeinen yllätyssoitto ennen Eerikäisen lomia, mutta juontaja saikin maistaa omaa lääkettään. Hänet nimittäin yllätettiin puhelulla. 

Puhelu alkoi mielenkiintoisesti, kun Eerikäiselle puhuttiin espanjaa. Eerikäinen vastasi hämmentyneenä soittajalle. Hymy levisi juontajan korviin saakka, kun hänelle selvisi kuka puhelimen toisessa päässä soittaa. Yllätyssoiton Eerikäiselle teki itse joulupukki. Joulupukki soitti loistavaan aikaan, koska juontaja oli juuri viime viikolla jutellut tyttärensä kanssa siitä, mitä joulupukki tekee kesäisin. 

Joulupukki kertoi olevansa napapiirillä omassa kammarissaan, jossa käy kesäisin aina paljon vierailijoita. Pukkia on käynyt tapaamassa ihmisiä niin Australiasta kuin Kolumbiastakin. Eerikäinen itse oli arvellut pukin keräävän lapsien nimiä ja tietoja tulevaa joulua varten jo kesäisin. 

Katso hauska video alta. 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat