Kuva: Mikko Räsänen

Jannika B masentui: "Olen tuntenut itseni huonoksi, rumaksi ja riittämättömäksi"

30.07.2017 10:49 - Iiro Myllymäki

Laulaja Jannika B kertoo Instagram-päivityksessään hakeneensa apua masennukseen.

Laulaja Jannika B on avautunut Instagramissa hakeneensa apua masennukseen. Nainen kirjoittaa, että epävarmuus ja riittämättömyyden tunne ovat piinanneet häntä jo pitkään ja että hän on kokenut kadottaneensa itsensä täysin. 

"Olen tuntenut itseni huonoksi, rumaksi ja riittämättömäksi kaikin tavoin - luuseriksi, joka ei kestä musamaailman ja elämän paineita. Olen tuntenut olevani täysin yksin vaikka todellisuudessa olen itse ollut väsynyt, poissaoleva ja etäinen. En ole jaksanut pitää itsestäni huolta tai nähdä ystäviäni, enkä aina edes vastata puhelimeen", Jannika B kirjoittaa. Koko päivityksen voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Viime keväänä nainen tajusi, että apua on haettava. Hän kirjoittaa ymmärtäneensä, että on masentunut ja että hänen täytyy oppia olemaan armollisempi itselleen.

"Ensimmäistä kertaa 17 vuoteen olen pitänyt kesälomaa. Olen opetellut taas suorittamisen sijaan nauttimaan elämästä. Eilen jaksoin todella pitkästä aikaa käydä pienellä lenkillä ja ensimmäistä kertaa vuosiin katsoin peiliin ja totesin "Damn, sähän oot ihan jees muikkeli. Teet kaikkesi tyttäresi onnen eteen. Yrität olla paras mahdollinen vaimo ja hyvä ihminen. Se riittää"", Jannika B kirjoittaa.

Samassa päivityksessä nainen myös muistuttaa, että täydelliseltä vaikuttavien some-päivitysten takana voi olla mitä vain raskaita kokemuksia

"Muistakaa, että somemaailmassa, jossa harvoin uskalletaan olla epätäydellisiä, ei kannata olla kateellinen toisen onnesta - et koskaan tiedä minkä hinnan hän on siitä maksanut."

Päivitys on kerännyt jo monia kommentteja, joissa Jannika B:tä kiitellään hänen rohkeudestaan ottaa asia puheeksi.

Lue myös: Jannika B paljasti kohtaamisensa henkimaailman kanssa - tarina saa niskavillat pystyyn

Kilpailut

Uusimmat