Kuva: AOP

Rob Kardashian lohduttautuu syömällä: "Hän on menettänyt ilon elää"

01.08.2017 16:15 - Katariina Auvinen

Blac Chynan kanssa riitoihin ajautunut Kardashian on lihonnut lyhyessä ajassa paljon.

Rob Kardashian, 30, ajautui riitaan hänen lapsensa äidin Blac Chynan, 29, kanssa muutama viikko sitten. Kardashian julkaisi Instagram-tilillään alastonkuvia Chynasta ja syytti tätä pettämisestä. Chyna vei asian oikeuteen saakka. Sitä ennen pariskunta oli tunnettu myrskyisästä suhteestaan.

Kardashian kertoi pian kuvien julkaisemisen jälkeen katuvansa tekosiaan. Nyt tosi-tv-tähti on painiskellut Daily Mail-julkaisun mukaan masennuksen kanssa. Hän on lohduttautunut syömisellä, joka onkin nostanut Kardashianin painoa huomattavasti. Perheen ystävän mukaan hän on painavampi kuin koskaan, painaen melkein 140 kiloa. 

Ystäväpiirin mukaan Kardashian syö valtavia määriä roskaruokaa, limsaa sekä karkkeja. Äiti, Kris Jenner, on anellut Robia hakemaan ammattiapua masennukseensa ja lohtusyömiseensä. Kris Jenner on huhujen mukaan myös jäädyttänyt omat rahahanat. Hän ei halua kustantaa pojalleen mitään ennen kuin tämä suostuu hakemaan ammattiapua. 

Kardashian on kärsinyt ennen Blac Chynaa huonosta itsetunnosta, jonka vuoksi hänellä on ollut vihanhallinnan kanssa ongelmia. Masennus on lähipiirin mukaan jo niin vakavaa, että he eivät usko Kardashianin selvinneen ilman vajaan vuoden ikäistä Dream-tytärtään. 

Lue myös: Rob Kardashian katuu ex-kihlattunsa alastonkuvien julkaisua - Blac Chyna vaatii lähestymiskieltoa

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat