Kuva: AOP

Brooklyn Beckhamin uusin tatuointi tyrmättiin: "Pitääkö meidän tarkistaa faktat?"

03.08.2017 09:15 - Katariina Auvinen

Beckhamien jälkikasvu poisti kyseisen kuvan Instagramista myöhemmin.

Valokuvaajaksi haaveileva Brooklyn Beckham, 18, on tykästynyt tatuointeihin. Victoria ja David Beckhamin vanhin lapsi on julkaissut muun muassa Instagramissa kuvia tuoreista leimoistaan. Beckham on muun muassa ottanut kylkeensä ruusun sekä kämmeneensä kotkan. 

Beckham julkaisi tiistaina kuvan uusimmasta tatuoinnistaan, jonka hän oli otattanut jalkaansa. Made in England -teksti koristi nyt Beckhamin jalkapöydän ulkosyrjää. Valitettavasti vapaasti suomennettuna "tehty Englannissa" -teksti lähinnä huvitti faneja sekä muita Instagram-käyttäjiä.

Pojan vanhemmat ovat nimittäin kertoneet varsin avoimesti, että Brooklynin nimi on tullut siitä paikasta, jossa poika on siitetty. Brooklyn paikkana sijaitsee Yhdysvalloissa. Fanit ovat repineet tästä uudesta tatuoinnista huumoria niin paljon, että nuorukainen päätyi poistamaan kyseisen julkaisun omalta Instagram-sivultaan. 

Brooklyn Beckhamin fanit miettivät, pitäisikö tämän tarkistaa faktat ennen tatuointien ottamista. 

"Eikö Brooklynin nimi viittaa Yhdysvaltoihin ja paikkaan, jossa tämä on siitetty? Hänen uusin tatuointinsa huvittaa minua enemmän kuin ajattelinkaan." 

"Brooklyn ottaa tatuoinnin, jossa hän mainostaa vanhempiensa tehneen hänet Englannissa, vaikka niin ei ole." 

"Tämä on hämmentävää." 

Lue myös: Brooklyn Beckham iski jumalaisen kauniin laulajattaren - katso kuvat

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat