Kuva: AOP

Katy Perry illasti Robert Pattinsonin kanssa romanttisessa ravintolassa

07.08.2017 08:15 - Katariina Auvinen

Laulaja ja Twilight-tähti ovat katkoneen siipiä huhuilta, joiden mukaan he tapailisivat toisiaan.

Laulaja Katy Perry, 32, nähtiin italialaisessa yökerhossa mysteerimiehen kanssa, mutta nyt tähden huhutaan ihastuneen pitkäaikaiseen ystäväänsä. Twilight-tähti Robert Pattinson, 31, ja Perry nähtiin tunnelmallisessa ravintolassa yhdessä. 

He ovat katkoneet huhuja, joiden mukaan heidän välillään olisi muuta kuin ystävyyttä. Pari ystävystyi alkujaan vuonna 2012. Pattinson kertoi vasta pari viikkoa sitten, että hän on omien sanojensa mukaan tavallaan kihloissa FKA Twigsin kanssa. 

Perryn ja hänen ystävänsä romanssihuhut saivat uutta puhtia sen jälkeen, kun laulaja erosi pitkäaikaisesta poikaystävästään Orlando Bloomista tämän vuoden helmikuussa. Sen jälkeen parin on nähty viettävän aikaa tiiviistikin yhdessä. 

Pattinson on onnistunut pitämään oman suhteensa FKA Twigsiin hyvin yksityisenä. Hän tapaili Twilight-elokuvien toista päätähteä Kristen Stewartia vähän aikaa. Parin suhdetta seurattiin aktiivisesti mediassa. Pattinson paljasti eräässä haastattelussa, että hän haluaa luoda tiukat rajat omien suhteidensa ja julkisuuden välillä juuri edellisenkin suhteen vuoksi. 

(kuva: Splash)

Lue myös: Robert Pattinson erotettiin eliittikoulusta myytyään vanhoja pornolehtiä luokkatovereilleen

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat