Kuva: AOP

Angelina Jolie ja Brad Pitt laittoivat avioeronsa jäihin - Pitt lupasi kunnostautua

10.08.2017 10:30 - Katariina Auvinen

Pariskunta ilmoitti erostaan viime vuonna, mutta pari ei ole virallistanut sitä.

Hollywoodin tähtipariskuntana pitkään tunnettu Angelina Jolie, 42, ja Brad Pitt, 53, ilmoittivat avioerostaan viime vuonna. Näyttelijäpariskunta ei ole kuitenkaan virallistanut eroaan. Nyt uusimpien tietojen mukaan eron laillistamisen kanssa oli painettu hieman jarrua, koska Pitt on luvannut kunnostautua. 

Angelina Jolie haki avioeroa pariskunnan ylitsepääsemättömien erimielisyyksien vuoksi. Hakemuksessa oli myös ilmoitettu Jolien ja Pittin erimielisyyksistä kasvattaa lapsiaan. Pariskunnalla on yhteensä kuusi lasta, joista kolme on heidän biologisia lapsiaan. 

Jolien huhutaan olleen kyllästynyt miehensä juomiseen, joka oli tullut ongelmaksi suhteessa. Mirror-julkaisu kertoo Pittin antaneen haastattelun aikakausilehdelle siitä, että tämä on kunnostautunut elämässä. Näyttelijä on omien sanojensa mukaan lopettanut juomisen kokonaan ja hakeutunut terapiaan. 

Perheen lähipiirin mukaan pari ei ole tehnyt avioeron eteenpäin viemiseksi mitään, joten on selkeää ettei pari aio tehdäkään. Lähteen mukaan Pitt yrittää voittaa Jolien luottamuksen takaisin. 

Jolie on kertonut avoimesti kärsineensä avioerosta todella paljon. Pari oli yhdessä yhteensä 13 vuotta. Heillä on kuusi lasta. 

Lue myös: Ero romahdutti Angelina Jolien: Kasvohalvaus ja suihkussa itkemistä

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat