Kuva: AOP

Mikko Parikka paljasti yllättävän asian Sara-vaimosta: "Kauhean moni ei ole päässyt todistamaan"

11.08.2017 12:30 - Anna Hopi

Salatut elämät -sarjasta tuttu Parikka avautui blogissa vaimonsa luonteesta ja erikoisista tavoista.

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijäpariskunta Mikko ja Sara Parikka ovat olleet naimisissa vuodesta 2014 lähtien, ja parilla on kaksi lasta. Sara on julkaissut blogissaan tekstin, jossa hän päästi ääneen aviomiehensä.

Mikko kertoo kirjoituksessa vaimonsa tavoista ja luonteenpiirteistä.

"Kauheen moni ei varmaan ole tätä päässy todistaa, mut Sara puhuu ja sekoilee unissaan eniten mitä mä oon koskaan kuullu. Sara esimerkiksi saattaa yöllä herää, pukee päälle ja alkaa meikkaa päivää varten ihan täydessä unessa." hän kirjoittaa.

(kuva: AOP)

Parikka kertoo myös Saran hyvistä puolista ja ylistää muun muassa vaimonsa ruoanlaittotaitoja ja ajotaitoja. Tietyt asiat ovat hänen mukaansa todella vaikeita Salkkarit-kaunottarelle.

"Sara on niitä tyyppejä, jotka ei kestä kuumetta. Sara ei oo ikinä kipee mut jos sillä on edes 37,1 lämpöä, niin siltä lähtee melkeen taju. Saralla on tosiaan ollu lämpöä meidän aikana joku kaks kertaa." Hän kertoo.

"Sara ei kestä nälkää. Jopa vielä vähemmän ku kuumetta. Jos nälkä pääsee yllättämään ni sitten menee hermot, ja yleensä se purkautuu mua kohtaan."

Lue koko blogikirjoitus täältä.

Lähde: Sara parikan blogi.

Lue myös: Salkkarit-komistus tapasi vaimonsa töiden lomassa - "Alkuvaiheessa olin vähän mustasukkainen"

Kilpailut

Uusimmat