Kuva: AOP

Julkkikset, jotka eivät suostu ottamaan kuvia faniensa kanssa

13.08.2017 15:15 - Katariina Auvinen

Justin Bieberin fanit ovat muun muassa haukkuneet häntä päätöksestään.

Tämän päivän julkisuuden henkilöillä ei ole helppoa. Melkein jokaisella ihmisellä on älypuhelin, jonka avulla otettu kuva leviää hetkessä sosiaalisen median kautta ympäri maailman. The Seventeen-julkaisu listasi viisi julkkista, jotka eivät suostu ottamaan kuvia faniensa kanssa. 

1.Miley Cyrus
Laulaja Miley Cyrus on puhunut avoimesti päätöksestään jo neljä vuotta sitten. Cyrus kertoo, että fanien kanssa otetut kuvat tekevät hänen olostaan erittäin epämukavan. Hän on kertonut nolostuvansa kuvista paljon, koska ei tiedä miten kuvissa pitäisi poseerata. 

(kuva: AOP)

2. Justin Bieber
Eräs laulajan fani kutsui Bieberiä ääliöksi, koska tämä ei suostunut samaan kuvan hänen kanssaan. Bieber selitti päätöstään julkisesti omalla Instagram-tilillään. Bieberin mukaan nykyisin kaikilla on kamerat puhelimissaan. Kuvien kinuaminen kyllästyttää häntä, joten hän on päättänyt vetää tiukan rajan fanikuvien välille.

(kuva: AOP)

3. Jennifer Lawrence
Näyttelijä rakastaa fanejaan, mutta on päättänyt pidättäytyä fanikuvista. Syyksi kaunotar kertoo sen, että tämä ei ole aina valmis kohtaamaan kameraa. Hän ei halua nähdä itsestään otettuja kuvia muun muassa ilman meikkiä. 

(kuva: AOP)

4. Emma Watson
Watson on kertonut, että hän ei halua antaa tietoja siitä, missä hän milloinkin kulkee ja kenen kanssa. Hän haluaa suojella yksityisyyttään sen verran, kun on vielä mahdollista. 

(kuva: AOP)

5. Maisie Williams
Game of Thrones -sarjasta tuttu kaunotar kertoo, että hän mieluiten keskustelee omien faniensa kanssa. Williams kertoo, että on päiviä, jolloin hän ei halua fanien ottaa kuvia hänen kanssaan. Näyttelijän mukaan hän ei tunne huonoa omaatuntoa kieltäytyä kuvista.

(kuva: AOP)

Lue myös: Fani väittää Mariah Careyn henkivartijan vahingoittaneen häntä - Carey ei usko tapahtuneeseen

Lähde: The Seventeen

Kilpailut

Uusimmat