Kuva: AOP

Sari Havaksen seksivinkki Oma aika -lehdessä: Kokeilkaa rohkeasti uutta

16.08.2017 10:48 - Anna Hopi

Hyvä seksielämä on Havaksen mukaan suuri voimavara.

55-vuotias näyttelijä Sari Havas kohtasi vuosi sitten uuden rakkauden Tinder-sovelluksessa. Risto-rakas vei sydämen ja nyt pariskunta jakaa kodit Espoossa ja Ranskassa. Havas kertoo syttyvänsä miehessään "pippuriin" ja särmään. 

Seksuaaliterapeutiksi opiskellut näyttelijä tekee työkseen vuorovaikutuskoulutuksia. Hän haluaa kannustaa eri toten naisia nauttimaan seksuaalisuudestaan. Havas pitää seksuaalisuutta tärkeänä hyvinvoinnin lähteenä.

Hän kannustaa muun muassa rikkomaan sänkyrutiineja ja miettimään asioita, jotka kiihottavat kumppania. Ulkonäkö ja kilot ovat seksuaalisessa nautinnossa sivuseikkoja, eikä niitä kannata pohtia.

- Vaikka ikää kertyy, kannattaa etsiä, mitä seksuaalisuus juuri minulle tarkoittaa. Pilkettä, iloa ja leikkiä on syytä vaalia, hän sanoo Oma aika -lehden haastattelussa.

Ranskassa oleillessaan hän kiinnittää usein huomiota ranskalaisten naisten huolettoman naiselliseen tyyliin ja asenteeseen. Havaksen mielestä suomalaisetkin naiset voisivat ilotella tyylinsä suhteen enemmän, ja käyttää siekailematta hepeniä.

Lähde: Oma aika.

Lue myös: IS: Kotimainen näyttelijälengenda: Nenäleikkaus uran vuoksi

Kilpailut

Uusimmat