Kuva: Mikko Räsänen

Positiivisuudestaan tunnettu Robin yllättää: "Olen aika pessimistiluonteinen"

27.08.2017 20:15 - Iiro Myllymäki

Robinin mielestä pessimistisyys mahdollistaa hänen positiivisen luonteensa.

Robin, 19, on pop-tähti, joka tunnetaan paitsi hiteistään, myös esimerkillisestä käytöksestään ja ainaisesta hymystä huulilla. Nuorukainen on valittu vuonna 2015 jopa vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi.

Siksi tuleekin yllätyksenä, kun Robin kuvailee itseään Voice.fi:n haastattelussa pessimistiseksi luonteeksi. Näin tapahtuu sen jälkeen, kun Robinilta kysyy, onko hänellä omasta mielestään ollut urallaan mitään aallonpohjia.

- Olen aika pessimistiluonteinen, ja sen takia minulle ei varmaan koskaan elämässä tule mitään aallonpohjaa. Ajattelen aina, että ”ei tästä kuitenkaan voi tulla mitään”, mutta silti uskon sisimmässäni tekemisiini todella vahvasti, Robin valottaa ajatusmaailmaansa.

(kuva: Mikko Räsänen)

Esimerkiksi uusien kappaleiden julkaisun kynnyksellä mies aina miettii, että ”ei tästä tietenkään tuu mitään”.

- Ja sitten kun siitä tuleekin, niin se on aina kotiinpäin. Yksi syy kaikelle positiivisuudelleni on, että ensin hakkaan koko ideani alas ja sitten nostan sen sieltä takaisin ylös, Robin kuvailee.

Mitään aallonpohjia Robinille ei tulekaan uraltaan mieleen – eikä ihme. Robinin yli viisivuotinen ura on ollut tasaisen menestyksekäs Emma-palkintoineen, platinalevyineen ja loppuunmyytyine keikkoineen. Kohokohtia uralla on ollut niin monia, että yksittäisiä asioita on Robinin mukaan hankala valita. Yksinä kohokohtina mies mainitsee Justin Bieberin lämppärinä toimimisen kolmella Norjan-keikalla vuonna 2013 ja keikan Olympiastadionilla vuonna 2014. Tuolloin Robin oli pääesiintyjänä Helsinki Pop Show’ssa.

Lue myös: Robin fanien reaktioista tauolle jäämiseen: "Vaikea katsoa, kun monen elämä romahtaa hetkellisesti"

Kilpailut

Uusimmat