Kuva: AOP

Mel B:tä syytetään kodinrikkojaksi - miehen vaimo suuttui laulajalle verisesti

01.09.2017 12:15 - Katariina Auvinen

Poliisin vaimo hyökkäsi entistä Spice Girls -tähteä kohtaan Instagramissa.

Mel B eli Melanie Brown, 42, on kohahduttanut räväkällä tyylillään viimeisinä viikkoina. Entinen Spice Girls -tähti pätkäisi tukkansa lyhyeksi ja on viihtynyt niukoissa mekoissa punaisella matolla. Mel B erosi miehestään hiljattain, koska tämä muun muassa petti laulajaa heidän lastenhoitajan kanssa. Nyt tähti on ilmeisesti löytänyt uuden rakkauden yhdysvaltalaisesta poliisista, Ryan Lawrencesta

Laulajan lähipiiristä kerrotaan, että pari olisi tavannut toisensa yhteisten tuttujen kautta jo kesän korvilla. Suhdetta kuitenkin sekoittaa se, että poliisi on naimisissa. Lawrence on viettänyt aikaa hyvin aktiivisesti laulajan asunnolla viimeisinä viikkoina. 

Nyt miehen vaimo, Morgan, on kertonut tuntemuksistaan julkisesti. Hän syyttää Mel B:tä kodinrikkojaksi, joka on vienyt hänen vuoden kestäneen avioliittonsa kiville. Morgan älähti laulajalle myös Instagramissa, jossa hän sanoi ettei tämä ikinä tule pääsemään vaimon paikalle. 

Ryanin vaimo, Morgan, on jo lähtenyt parin yhteisestä kodista nähtyään kuvia, joissa hänen miehensä vietti aikaa Mel B:n kanssa. 

Lue myös: Mel B kasteli Simon Cowellin vedellä suorassa Talent-lähetyksessä - syynä kyseenalainen vitsi

Lue myös: Melanie Brownin räväkkä hiustyyli käänsi katseet punaisella matolla - katso

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat