Kuva: AOP

Anna Faris kertoo surullisen totuuden kariutuneesta avioliitostaan: "Ei tuntunut oikealta"

07.09.2017 15:15 - Senja Rapila

Pariskunta ilmoitti aiemmin tänä vuonna erostaan. Avioliitto kesti kahdeksan vuotta.

Koska monet pitivät näyttelijäpariskunta Anna Farisin, 40, ja Chris Prattin, 38, suhdetta miltei täydellisenä, tuli pariskunnan ero shokkina. He ilmoittivat erostaan aiemmin tänä vuonna kahdeksan vuoden avioliiton jälkeen.

Faris on kertonut tulevassa kirjassaan Unqualified faktoja kariutuneesta suhteestaan. Hän paljastaa muun muassa sen, että he eivät olleet miehensä kanssa parhaita ystäviä. Päinvastoin.

"Minulle kerrottiin joskus, että en tarvitse tyttöystäviä, koska Chrisin pitäisi olla minun paras ystäväni. En kuitenkaan koskaan ymmärtänyt sitä. Idea siitä, että kumppanisi tulisi olla paras ystäväsi... Se on yliarvostettua. Uskon siihen, että kumppanisi on täysin eri asia kuin ystävät", Faris kirjoittaa tiiserissä, jonka hän on antanut Cosmopolitan-julkaisulle.

Faris on myös aiemmin haastattelussa kertonut eron syyksi sen, että elämä on liian lyhyt siihen, että olisi suhteessa ihmisen kanssa, joka ei tue sinua.

- Elämä on liian lyhyt siihen, että olisi sellaisessa parisuhteessa, mikä ei tunnu täysin oikealta. Tai olla sellaisessa suhteessa, missä toinen ei pidä puoliasi. Tai että hän ei täysin arvosta sinua.

Lähde: Elite Daily, Standard

Lue myös: Jannika B miehestään Toni Wirtasesta Me Naisissa: "Paras ystäväni, vertaistukeni ja ymmärtäjäni"

Lue myös: Määräikainen parisuhde on yleistyvä trendi: "Voi vähentää syrjähyppyjä"

Kilpailut

Uusimmat