Kuva: Mikko Räsänen

Vedon hävinnyt Aki Linnanahde lähestyy maalia - tilanne tien varrella herkisti juontoparin

08.09.2017 12:30 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Linnanahteen urakka alkaa olla takana.

Radio Novan aamujuontaja Aki Linnanahde on yllytyshullu mies. Hän päätti aiemmin keväällä lyödä vetoa vetoa siitä, että jos Liigassa pelaava Mikkelin Jukurit on runkosarjassa 12 parhaan joukossa, pyöräilee Linnanahde Helsingistä Mikkeliin. Linnanahteen yllätykseksi Jukurit oli runkosarjassa sijalla 11, mikä tarkoitti lupauksen lunastamista.

240 kilometrin matkan taittaminen alkoi keskiviikkona. Nyt, kaksi päivää myöhemmin Linnanahde saapui vihdoin Mikkeliin tuulesta ja tuiskusta huolimatta.

Tien varrelle on tämän päivän aikana kertynyt runsaasti kannustajia, sateisesta säästä huolimatta. Sen näkeminen herkisti muun muassa Linnanahteen juontoparin, Minna Kuukan täysin.

- Tuli kauhea tunnekuohu äsken, kun tultiin tämän Sepänkievarin pihaan. Siellä on paljon ihmisiä, jotka on mukana letkassa. On painettu Aki polkee -viirejä ja niin edelleen. Ihan siis itketti, Kuukka kertoo Vappu Pimiän haastattelussa.

Maaliin on vielä Kuukan mukaan hieman matkaa. Lopullinen päätös tarinalla saadaan näillä näkymin muutaman tunnin kuluessa.

- Yritän nyt pitää itseni kasassa, Kuukka toteaa nauraen.

(kuva: Radio Nova)

(kuva: Radio Nova)

(kuva: Radio Nova)

Kuuntele Radio Novan Aamua arkisin klo 6.-10.

Kilpailut

Uusimmat