Kuva: Mikko Räsänen

JVG kommentoi Jari Sillanpään huumekäryä MTV:lle: Autolla ajamista siinä tilassa ei voi selittää

14.09.2017 10:29 - Anna Hopi

Sillanpää joutui tällä viikolla poliisin haaviin törttöiltyään Helsingissä liikenteessä.

Suuri yleisö järkyttyi eilen, kun tieto Jari Sillanpään huumekärystä levisi medioissa. Iskelmätähti saatiin kiinni sekavan ajamisen jälkeen Lönnrotinkadulta kotitalonsa läheltä. Pikainen huumetesti paljasti amfetamiinin vaikutuksen, ja asiaa tutkitaan. Lue lisää täältä.

Huumeet eivät ole musiikkibisneksessä uusi asia. Nyt JVG-yhtyeen räppärit Jare Brand ja Ville Galle kommentoivat Elämä lapselle -konsertin lehdistötilaisuudessa Siltsun tilannetta.

- Ikäviä juttuja. Autolla ajaminen on aina riski. Siinä vaarantaa aina muidenkin hengen. Jos on paha olla, älä siirrä sitä muille ihmisille. Autolla ajaminen siinä tilassa, sitä ei voi selittää millään tavalla. Yllättäähän se, että varsinkin noin positiivisesta "koko kansan miehestä" paljastuu tuollaista. Kyllä se laittaa miettimään, VilleGalle kommentoi MTV:lle.

Rap-kaksikko toivoo, ettei Sillanpään tilanne ole kovin paha. Miehet toivovat Siltsulle hyvää ja jaksamista mediakohun keskelle. Heitä harmittaa, että kansa on tuominnut kovin sanoin iskelmätähden. Lue siitä lisää täältä.

Lähde: MTV.

Lue myös: IL: Jari Sillanpää kärysi huumeista - poliisi pysäytti liikenteessä

Lue myös: Fanit järkyttyivät Jari Sillanpään huumekärystä: "Anteeksiantamatonta!"

Kilpailut

Uusimmat